Vučić: Kada je cenzura u korist Tvitera to je onda normalno i dobro

Predsednik Srbije večeras na TV Hepi o Tviteru, ratnim zločincima, fotografijama Vulina

Ostavite komentar


  1. Ako tražiš da ti ukinu nalog na twiteru, zašto ti smeta šta pišu? Izgleda da je „Mama, pa deca me stvarno ne vole!“

  2. Bar priznaje da cenzuriše medije u Srbiji. Svakog boli kada mora svoju pilulu da proguta.

  3. Pa ko sada laže Twitter ili Vučić? Iz izkustva definitivno ovaj drugi. I daj više poštuj ustav i radi svoj posao po ustavu i prezentuj Srb po svetu i ne trpaj se gde yo nije mesto.

  4. Pa nije, prvo je Tramp cenzurisan.Fakt čekeri na FB, po nalogu, sve što je istina (o vakcinama, Srebrenici, itd) cenzurišu Mainstream mediji su svi do jednog – naci-propaganda (pandemija, Šekleri, diskrminacija građana, „pasoši“). Građani odavno imaju problem s tim. Treba napravti ili svoju mrežu ili preći na slobodne mreže.

  5. Vučko po običaju izvrće smisao Twitterove politike. BBC, CNN, pa i HRT nisu pod kontrolom države za razliku od većine medija u Srbiji. Na tim televizijama kritika vladajućih uobičajena je pojava i onde redovito gostuju predstavnici opozicije za razliku od medija koje je označio Twitter.

    A dovesti u vezu označavanje medija pod državnom kontrolom sa cmizdrenjem o tobožnjem ukidanju naloga može se proizvesti samo u Vučkovom umu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.