Vučić konstrukcijama brani neodbranjivo

Uzbunjivač Aleksandar Obradović "srećan i ponosan" zbog velike podrške javnosti

Ostavite komentar


  1. Potpisao sam peticiju u Kragujevcu pre par dana i ne Aleksandre, ne duguješ ti zahvalnost meni, nego ja tebi, dugujem ti i da uradim sve što mogu da mafijaški fašizam bude oboren, a ti oslobođen. Uzgred da pomenem i da je u Kragujevcu samo prvog dana, u ponedeljak peticiju potpisalo oko 1000 ljudi, bar tako je saopšteno, a pošto akcija valjda još uvek traje taj broj bi sada trebalo da je znatno veći.

      1. Pričaj šta hoćeš bote, ja video svojim očima stranice ispunjene potpisima, a tebe pozdravio Mića Jovanović. Iz Francuske, razume se.

  2. Nažalost strmoglav pad Krušika je počeo u vreme režima DS-a(vreme vladavine Đilasa i ekipe) a SNS je samo nastavio tu sramnu politiku. Kad će se u ovoj zemlji konačna stati na put pljački i korupciji?

  3. Naravno i treba da budete ponosni zbog podrske. Obradovicu, izneli ste sistem, recept ili ako hocete formulu vecine nasih firmi, a to je ukradi, zaradi za sebe i zaposli sto vise nepotrebnog SNS kadra. Jednostavno!

  4. Aleksandre svaka ti cast. Treba biti vrlo moralan i jako hrabar covek da bi se uslo u raskrinkavanje ovog kriminogenog sistema. Jasno je da ce bolesnik da karikira, laze, zamenjuje teze i blati sve hrabre kao sto si ti, ali bice da se time sve vise ukopava i pokazuje kakav je profiter. Nesa, Branko, bolesnik i mnogi drugi ce napipati visegodisnje robije i taj dan nije daleko, a ti ces ostati nesporni heroj ovih mucnih dana.

  5. Čoveče, radio si ono što nisi smeo! Nemoj da te ponese podrška Ćulibrka i sličnih. Davanje tehničkih karakteristika mina ne bi bila špijunaža, to ceo svet zna, ali davanje komercijalnih dokumenata jest. U celom svetu sem za naše novinare neznalice!

  6. Nije opozicija, uzdrmala vlast AV već ovaj pošteni čovek koji odoleva svim pritiscima vlasti i institucijama pod kontrolom AV.
    Važno je da se građani mobilišu u interesu da se afera krušik ne skida sa dnevnog reda i da se izvrši pritisak na AV da dozvoli da se Aleksandru ukine kućni pritvor.

  7. Čoveče znaj, ti si jedan od mnogih, za koje je pisano – u knjizi proroka Danila – 12. glava,10.Istina ,zakon!

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.