Zahvalnost Vučiću za lečenje, testiranje, lekove: Koliko se zdravstvo koristi u predizborne svrhe, pa čak i konferencije za novinare udruženja obolelih?

Ostavite komentar


  1. Drzavno zdravstvo na papiru.Sve je privatno..
    A i tamo kvantitet,nazidane cene..da se uzmu pare a los kvalitet…Za to je Vucic kriv ,jer su lekari bedno placeni i trce privatno da rade i zato cute.A posao se otaljava.

  2. Vučić je doprineo haosu u celoj zemlji. Koliko je samo dece izlečeno donatorstvom i sms porukama. Ovi praziluk ovi lupaju gluposti. I ono što je lečeno preko fonda su narodne pare. Koliko je para otišlo tajkunima,na sever kosova?

  3. Prema CL 21 stav 3 zakona o politickoj strankama, sudije, tuzioci, I druge licnosti koje obavljaju javne funkcije NE SMEJU biti clanovi politickih stranaka a ni na bilo koji nacin podrzavaju politicke stranke. Dr Asanin – direktor klinickog centra, Dr Stjepanovic – direktor klinike za pulmologiju moraju po hitnom postupku sa budu smenjeni.

  4. Preterali su. Nemaju mere, ni stida i obraza. Prvi program RTS-a napadno pušta samo nafilovane predizborne spotove SNS-a i SPS-a. Nigde spota neke opozicione stranke, koalicije „Srbija protiv nasilja“. Besramno.

  5. Da mi je neko rekao da ćemo mi kao pojedinci i narod sebi dozvoliti da postanemo ljigavci i podrepaši, spremni na gubitak samopoštovanja, ja bih ga pljunuo.
    Gde se dedoše obraz, hrabrost i čast naših prađedova, pa smo došli i situaciju da se klanjamo jednom nesposobnom manipulatoru koji u životu nije nikada ništa radio, nego se samo bavio obmanjivanjem i laganjem naroda. Zašto smo takvi ? Ima li nama leka ?

  6. Zbog neobavastenih,ili zbog onih koji zale da to budu Srbija je tu gde joj je danas mesto na dnu a zahvaljuju se Vucicu za sve ono sto je narod Srbije sa ovakvom vlascu uradio a nije nikako Vucic.

  7. i bas zbog te fantasticne brige decu lecimo SMS- ovima. Ma bravo! bravo! sebičnjaci jedni odvratni….

  8. Čudi me da niste registrovali da se 100 obolelih od SMA leči i da su u Srbiji dostupne sve tri odobrene terapije!Znate li šta za obolele znači besplatni skrining?Do sad je bilo zabranjeno biti Srbin u Srbiji a vi bi da zabranite da se kaže da ima nešto svetlo i da nije sve crno.Predstavnici SMA Srbija nisu izgovorili ni jednu laž !

  9. meni se želudac okreće na onaj spot, sa ženom koja navodno prošla VTO i dobila dete…a koja se sada nada da se vlast u državi neće promeniti

    ima li nešto besramnije i gore od toga…

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.