Koji to mediji po Vučićevom mišljenju doprinose stvaranju tenzija u društvu?

Ostavite komentar


  1. Mediji u Srbiji su podeljeni,ali svakako je tacno da opozicioni previse napadaju predsednika Vucica i njegovu porodicu,kao i ostale clanove vlasti!!!

  2. Meni Niko ne dize pritisak.
    Ne pratim obracanja Predsedjika, ne gledam reality programe, od nacionalnih frekvencija RTS 2 I RTS 3.
    Imam oci, sve mi je jasno.

  3. Stize pometnja uskoro u vidu EU istrage. Obuhvatice i koriscenje medija u sirenju propagande vlasti. Zato je ovolika nervoza i kod vlasti i kod njenih botova. Ali dzaba!

  4. Sve je jasno, samo….RTS ni iznutra ne uspeva da reši svoje probleme, pretplaćene manjine i potisnute većine, a kamoli da reši situaciju u društvu..

  5. Vučićevi mediji konstantno stvaraju tenziju i pometnju u narodu.

    Za razliku od sns-ovaca, ja neću dobiti sendvič ali mi i ne treba, nisam prodana duša kao oni.

  6. Informer je list za priglupe čitaoce jer sve što pročitaju to su već čuli na TV Pink ,Hepi ju.

  7. Vučić Aleksandar gradi, hrani, leči, brani, kadi i ko zna šta još siroti srbski narod koga svi mrze. Ne spava, ne ide u WC, trči na mnoge televizije. Najbolje bi bilo da postoji samo jedna, ona koja najbolje hvali navedenog Vučića. Srbija bi procvetala. Bila bi srećnija od Rusije i Belorusije zajedno.

  8. Sve što on radi to podmeće drugima. Patološki mrzi više od pola Srbije ( sve glasače opozicije i opoziciju). Ne propušta priliku da opljune po svakom ko ga prozove za laganje (a neprekidno laže). Svakoga ko ga kritikuje kada ga uhvate u laži ili za sumanute izjave, on mrzi iz dubine duše i ne kontroliše se, može da se obuzda da to ne pokaže. Svaku priliku da pokaže koliko mrzi nekoga je iskoristio
    u svojim dosadnim logorejičnim ispadima. Zasluge za polarizacije u društvu su samo njegove i njegovih prijatelja vlasnika šund medija, uključujući i RTS.

  9. Šolakovi mediji, hahaha, zašto uopšte puštate ove idiotske, sendvičarske komentare. Neka komentarišu tamo gde stvarno pripadaju i neka ne zagađuju ovaj prostor.

  10. @Goga
    Морате бити јаснији, да ли је то за вас критика или похвала?

  11. Ćirićeva, 21. februar 2024. u 22.42
    Potpuno si u pravu, kao i svi botovi koji su se javili.
    Kako smeju da pišu istinu i tako narušavaju sektinu idilu.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.