Vučić – Merkel

Most Radija Slobodna Evropa

Ostavite komentar


  1. Kosovo jeste problem, ali je cinjenica da je Merkel ta koja je pala u nemilost – i to u nemilost svog sopstvenog birackog tela…

  2. Stvarno me zapanjuje koliko zapadni analiticari ne poznaju situaciju u Srbiji. Zar stvarno mislite da je normalna medijska i politicka situacija, da nema Vucica na vlasti, da bi Srbi prihvatili nezavisnost Kosova u zamenu za nista? Rusofiliju ste ovde najvise uspostavili VI vasim dvostrukim standardima, pa laznim obecanjima o EU integraciji ,koja nikad nije ni bila plan za zemlje koje zovete Zapadnim Balkanom( deminutiv sa zemlje nastale raspadom otomanske imerije). Doduse slazem se vama, da su nasi politicari obicne kukavice koje ne smeju da vam u lice kazu sta su nasi interesi na Balkanu nego se kriju iza naroda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.