Vučić: Moramo biti obazrivi sa merama protiv korone, ne treba se opuštati

Ostavite komentar


    1. Koliko se secam tog Nestorovica ste kovali u zvezde. Predsednik, moze da ne zna koliko je virus opasan ali doktor Nestorovic mora. Cak moze biti i kriv sto je predsednika zloupotrebio svojom nesmotrenom izjavom. Pametnjakovicu!

    2. Nije bitno da li je smešan, važno da smo ga ozbiljno shvatili, i da se čini sve da on bude u potpunosti pobedjen.

  1. Bitno je da se gradjani pridrzavaju mera koje se donesu,kao sto je do sada slucaj bio.Vecina gradjana nije opozicija svojoj zemlji

  2. Sada kada se nazire kraj jako je bitno strpljenje i odgovornost kako bi smo sacuvali sto vise zivota.

  3. mere Kriznog štaba su dale rezultate zahvaljujući dr- predagu Konu. Građani moraju da poštuju mere i ponašaju se odgovorno.

  4. Drugi talas Corone je dovoljan dokaz da je ovaj virus ozbiljan protivnik, i da se moramo spremiti na dugotrajnu borbu da bi on bio pobedjen.

  5. Preveliko opuštanje i nepoštovanje uvedenih mera, znatno bi uticalo da se epidemija vrati u još većem obimu, tako da i dalje moramo biti na oprezu.

  6. Već imamo iskustva sa epidemijom, i znamo da poštovanje uvedenih mera predstavlja najbolju prevenciju od daljeg širenja virusa.

  7. Ne sme biti opustanja brojke su nam i dalje velike i nije potrebno puno da se kao koncentricni krugovi uvecaju u kratkom periodu ukoliko budemo neoprezni.

  8. Jako je vazno da se jos neko vreme postuju mere kako bi se nastavio pad broja zarazenih. Vakcine stizu i one ce dodatno doprineti borbi protiv korone.

  9. Ne smemo se opustati nikako… jeste da prvi imamo sve vakcine ali budimo složni nosimo i dalje maske i držimo distancu dok ne budemo sigurni

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.