Vučić na krsnoj slavi BIA

Ostavite komentar


  1. E, ova moda slava partija, institucija, škola, biblioteka je stvarno budalaština svoje vrste. U koje svece i ostale izmišljotine veruju profesori, policajci, inspektori, političari – to je njihova privatna stvar. Ovako ispada da u ta čuda i gluposti veruje svaki živi državni organ, ovo je zaglupljivanje naroda. Mi smo, gospodo, sekularna država, izvolte u crkve i manastire, pa radite šta se tamo radi, u školama, ovim policijsko bezbednosnim organizacijama, bolnicama i tako dalje radi se ono za šta su one osnovane, a ne da se nešto metaniše i tamjaniše po njima.

  2. Uvek je lepo videti prisutne drzavnike na ovakvim dogadjanjima. To je dokaz da i pored brojnih obaveza, uvek moze da se nadje vreme za one koji zasluzuju postovanje. A njihov predan rad i uspesi, za predsednika se nesto cime moze da se ponosi

  3. Srecna slava agencijo,samo ne razumem kako je bezbednosna agencija pravoslavna,zar nije bezbednosna agencija svih gradjana Srbije?Onda se posle ljutimo i cudimo kad nam neki drugi gradjani Srbije drugih veroispovesti ne veruju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.