Vučić: Ne kršim Ustav

Ostavite komentar


  1. Prvorođeni, najbolji student“ istorije“ na prvnom fakultetu u Pojng Jangu sigurno ne krši ustv Severne Koreje. Još samo da iskosimo oči, da se još malo izbečimo i još amlo savijemo i eto korejanaca u Srbiji i sve će biti „legi artis“.

  2. Molim predsednika svih gradjana, koji nece prekrsiti ustav ako kaze cije je objekat na Kopaoniku koji niko nesme da srusi, a poznat je da je dramaticno hrabar da pomene bilo cije ime, a kako kazes radis kako vecina gradjana to zeli, obraduj gradjane Srbije

    1. Večeras tv N1 objavila da je opština Ivanjica izdala građevinsku dozvolu za objekat na Pančičevom vrhu Zvonku Veselinovicu…

      1. @Ljubica
        N1 nije objavila tu vest, a Pančićev vrh se ne nalazi u opštini Ivanjica.

      2. može da izdaje uslove za objekte na Goliji, a ne za Kop. Čitam i ne verujem kako mi povezujemo nespojivo. Kop i Golija, sve jedno je. Kućerak u nacionalnom parku ili van granica nacionalnog parka, nebitno je, bitno je da se priča, a onda sve lakše prođe, jer ni ne znamo o čemu pričamo, pa mogu oni na koje se sa razlogom neki upiru prstom da obrišu pod nama i odrade sve što im treba dok se slatko smeju i uživaju u plodovima svog rada.

    2. E, to je fora na koju ovaj đilkoš igra – dok se zamajavate oko Golije i Kopaonika koji će otići u zaborav, niko se više ni ne seća one Zukorlićeve palate u Novom Pazaru koju on nijee sme da ruši, e da se ne bi srušila cela država.

  3. Jedno je, definitivno, tačno rekao, biće zapisan u istoriji. Neće dostići Hitlerove „visine“ (barem se nadam) ali će biti u vrhu spiska zlotvora koji su hodali ovim svetom.

  4. Naravno da naš predsednik poštuje Ustav. Da li ste sumnjali u njega? Naravno taj Ustav nije Republike Srbije, on je davno prevazidjen, on poštuje Ustav Mafijaške Republike, Povelju Huligana i Zakone Medijskog mraka. To je njegovo Sveto Trojstvo kojeg se drži kao Severna Korea ideologije Džuče.

  5. re: re: „Da ostane zapisano da smo zemlju podigli na noge“

    Ambise, urazumi se, prošla je recesija iz 2007, a ti nisi ništa u životu podigao osim para sa računa!

  6. Da ON ne krši Ustav? U to sam sasvim siguran. Ali samo onda kada spava! A preko dana- pa naravno da krši ali sve u stilu stare izreke da „samo lažov tvrdi da nikada ne laže“! Pa tako i ON.

  7. Moze li neko da kaze koliko autobusa je bilo u okolini za ove jadne ljude sto ih vucara od mesta do mesta? Ima li dusu ovaj covek?

  8. U osnovnoj školi,pre 60-tak godina drug je opsovao mater učiteljici uz dužno – persiranje!

  9. Sedam (7!) godina se vadi na predhodnu vladu!-Gde će ti duša,crni Aco,crn ti dušmanin bio!

  10. VUCIC JE ODLUCIO, PRESUDA: NISAM KRIV, NE KRSIM, USTAV, NE LAZEM, NE KRADEM, PRISTOJAN SAM COVEK(???). I TO NARAVNO SVE U SKLADU SA ODLUKOM NJEGOVOG PRIVATNOG USTAVNOG SUDA KOJI SE ZOVE „POLIGRAF“. COVEK PROSO, NAS DRUG PREDSEDNIK., MORA DA JESTE, POSTO COVEK NIKAD NIJE SLAGAO, REKAO NAM NJEGOV KOLEGA I OSTAO ZIV(I SLOBODAN), I POSLE CAK OSVOJIO NAGRADU ZA „LAZ GODINE“. ISTINA JE POSTALA LAZ I LAZ JE POSTALA ISTINA U PARALELNOM UNIVERZUMU A.VUCICA . USKORO CE DOBITI SANSU, AKO MU JE BOG DA, DA TO PONOVI I POKUSA DA SE ODBRANI PRED ONIM PRAVIM, NARODNIM USTAVNIM SUDOM, KOJI JE KIDNAPOVAN I ZA NJIM SE TRAGA.

  11. Ne krši ustav jer je on ustav , presednik, premijer, sudija , tužioca, babica , doktor , ne radnik , idiot (njegov rečnik) , kreten ( njegova reč ) u Srbiji a to se narodski rečeno diktator u pokušaju …

  12. Prima 125.000,00 a ne govori o troskovima.Kako sije tolika odela,kako kupuje tolike okvire za naocare,pa tolike cipele a sve je to po meri i ostaje njemu.?Kako placa Info stan,struju,telefone i provajdere,a kazu ima 9 tv u kabinetu,kako skolije decu,kako popravlja kvarove u kuci i kupuje aparate i jos puno iz stvari koje cine normalni zivot.A on se predstavlja kao narodni covek,obilazi Srbiju da se uveri u to zlatno doba.
    Zaboravio kada je ko radikal gostovao na tv i imao ono plavo lister odelo i belu kosulju sa kratkim rukavima,kada nije placao telefonske racune i to bila bas cifra,veca nego njegova danasnja plate.Bas cudno i skromno da se covek rasplace nad skromnoscu i postenjem.NJegov ram za naocare kosta vise od prosecne penzije.

  13. Budzet 1.6miliona evra + xy miliona evra van budzeta.Koliko para je izneto u emirate?Preko dve milijarde licne i porodicne.120.000,00 dinara plata.Koliko kosta privatni avion za London,pa pet sest puta toliko.I jos milion gluposti u koje neki veruju ali neki ne.Ovi drugi su na ulici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.