Vučić o kovid propusnicama: Slušaćemo struku ali i poštovati Ustav, brine broj novozaraženih

Ostavite komentar


  1. A nije bilo zaraženih po domaćim banjama??? I na stranačkom okupljanju??? Oni koji su skupili neku crkavicu da odu na more sada su vam sve krivi – vi nećete da se čvarite na suncu?? Opet prašina u oči naivnog naroda.I koju ćeš ti to „struku“ slušati- drKona??? Sa vama je propast ovoj zemlji zagarantovana.

  2. Covek opet brka nadleznosti ministarstava i mesa se u stvari koje se ne ticu predsednika.Jedino ako je postao svestan manjkavosti pojmova republika i ustav,onda u redu.

  3. Rekao je i da RTS prednjači u preteranoj priči o ekologiji. Svako ko ima gram mozga u glavi vidi da smo bili i ostali SRBISTAN. Sultan Tito……Vućić i sirotinja raja oko 1000 deponija ala ona u Vinči. Ps. Evo dok ovo kucam, za poslednjih 30 g seku trotoar (do sada bar 15 puta, sada telekom sprovodi svoje kablove, pre toga vodovod,….) nikad ništa nije bilo usklađeno, sve se radi štapom i kanapom. Imaćeš kablovsku (optičku mrežu) ali ćeš se gušiti i gasnoj komori Vinče i dalje će se fekalne (neprerađene vode) ulivati u Dunav i Savu.
    Kako izgleda život u Srbiji? Vlast koja nije dorasla vremenu 1990-2021 postupa na sledeći način: u celoj Srbiji, firme, infrastruktura, privatne kuće, stanovi (znači bilo gde) „obezbediti“ da sve radi (bilo kako, samo da radi)….to znači ti radiš u firmi a oni uvode instalacije, ti si u bolnici a oni renoviraju sale, ti si u svom stanu ali drage komšije lakiraju parket, odeš u tržni centar kad i tamo lakiraju i farbaju drvenariju, peru patose….treba da ideš na posao ali su glavne ulice zatvorene na po jednu do dve godine (renoviraju se)….gde je bus stanica? Gde je železnička stanica? Hokus pokus danas je ovde sutra je onde….Srbija je FAVELA.

  4. Ne, draga gospodjo Natalija.Nije Srbija favela. Favela je Beograd, jer, Srbije odavno nema. Srbija je „Glava Secera“ ( Milorad Glisic ).

  5. Samo vakcinacijom možemo da pokažemo društvenu odgovornost. Jedino tada propusnice neće trebati, dok ničija prava neće biti ugrožena. Samo vakcinacija!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.