Vučić o Veritas papirima: Nisam čuo nijedan demanti

Ostavite komentar


  1. Informer je izmislio „veritas papire“ u kom se nalazi samo Djilas sa kumom i bratom i nekim izmisljenim milionima. Samo kopiraju i unose zabunu da bi spinovali.

  2. Ma covek izneo dokaze, sad izvolite i demantujte takodje dokazima, ako je istina ovo je strasno, nezavisni ste malo sutta

  3. Ako je to istina sto takvi protivnici nisu privedeni??? Gospodine sa vlasti ne lazi vise ovaj narod…

  4. Dragan Đilas mora da odgovara za uništavanje naše države. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.

  5. Gospodo botovi infotmer je lazne stvari odjilasu do sada izgubio puno sudskih sporova ko tom klempavom vise veruje placaga vucic I sve izgubljene procese mi placamo a on lupeta ko otvorena vrata na promaji

  6. au, navalili botovi….dragi botovi, i ja pozajmljujem pare, nisam u vlasti, ni blizu tendera, bgh2o…pa mogu i da ih pozajmim ili zapalim ako hocu. isto i djilas. sa druge strane, 24 stana nakon dila sa rusima ili arapima…a ako je djilas krao nesto, imali su 10 godina da ga procesuiraju. zasto nisu? sve sporove protiv njega izgubili. nego dragi botovi, doci ce red i na vas.

  7. Ako Djilas daje nekima pare, daje svoje i to nije sporno. Pravo je pitanje kojim parama Vucic placa informer i druge medije (a ima ih puno). Bice da su to nase pare, posto njegove sigurno nisu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.