Vučić: Ruska oklopno – izviđačka vozila su „pala sa neba“

Predsednik Srbije na prikazu naoružanja iz Ruske Federacije čiji prolaz nisu dozvolile Ugarska i Rumunija

Ostavite komentar


  1. Šta da se to nemaže na hleb?
    A šta mislite kako se 30 g puni budzet Srbije? Svake godine fali pola budzeta (oko 20 milijardi evra je budzet). Da ga ne pune Rusija i Kina? Jok puni se ovako, pola para daje dijaspora (koja radi na Zapadu) a drugu polovinu daju zapadni centri moći, banke, donacije, saradnja….Red veličina oko 10 milijardi evra, 5 daje dijaspora a 5 opet zapad…Srbija bez Zapada nije u stanju da preživi, kao što vidiš….Sad zašto se onda od 1989 vodi antizapadna politika?

    1. Zbog genetske gluposti u Srbiji.
      p.s. Tesla i ekipa oko Apollo 11 i svi ostali uspešni su na vreme otišli, ovde su ostali da vode zemlju „doktori“, diplomci sa Megadensa i slični.I najbolji studenti u istoriji fakulteta.
      Gde smo stigli sa njima…znamo.

  2. Glipost je trošiti pare na naoružanje jer Srbija nema, niti može sa kim da ratuje. Okružena je sa NATO članicama protiv kojih ne sme ni da pisne.

    1. Ti tenkovi i ostala polovna i zastarela skalamerija nisu namenjeni ni za kakvo ratovanje, nego zato da budu izvedeni na ulice kad gladni izađu da mu jasno kažu „odlazi!“

      1. Još uvek ne postoje „bespilotni“ tenkovi, tako da njih neko treba i da vozi.
        Ako ikada dođe do situacije da tenkovi izlaze na ulice, oni će izaći samo ako ih budu vozila lično „braća“ (i jedna i druga „braća“), Vulin i Đuka (ako bude mogao da uđe)

    2. ova oklopna vozila su toliko zastarela da cak i malo veci metkovi prolae kroz taj oklop. dakle nisu namenjena ni za kakvo ratovanje nego iskljuivo samo za razbijanje demonstracija.

  3. Ovi koji podrzavaju Dosmanlijsku
    propalu vlast koja unazadi Srbiju sa 5 oktombrom izgleda im je bilo dobro pa i dalje pricaju sta cenam vojska sta ce nam obnova izgleda su i dalje u Tunelu i lepe plakate

    1. Pa lako je sad da se klepece po komentarima Danasa kad je suzana vasiljevic preuzela uredjivanje i administraciju. Zbog predstojecih izbora, da bi predupredila izlivanje demokratije u krvotok citalaca.

    2. Tih desetak godina demokratske vlasti je bio samo intermeco kojim je na kratko zaustavljen sunovrat Srbije. Samo se setite koliko su porasle plate i penzije, da bi ovaj naslednik slobice sve po ovo vratio na pocetak. Ali posto srbi pamte kao kokoske moguce je da se neko upeca na ovo botovsko s.

    3. Prvo Oki, nepismen/a si.
      Drugo, sta ce nam vojska ? Okruzeni smo NATO clanicama, i jednostavno krenemo li u sukob sa bilo kojom susednom zemljom, moze da nam se desi 1999.
      Trece, a posebno sta ce nam oprema koja je toliko zastarela da ce nas remonti u narednih 10 godina kostati skuplje od nabake novog naoruzanja?
      Cetvrto, uzivaj u sendvicu.

  4. Ko preti Srbiji? Po meni niko! Najveca pretnja je diktatura, koju pokisavaju da uvede aktuelna vlast.!

  5. Umesto da smo zahvalni predsedniku sto je istrajan u tome da ojaca nasu vosjku jer bez jake vojske nema ni jake drzave,neki mediji na svaki nacin pokusavaju da ospore ovu donaciju Ruskog predsednika…

  6. Dunav je medjunarodna plovna reka i ni jedna drzava keoz koju protice ne moze da zaustavlja i sprecava peolaz bilo kog broda jer he to medjunaridni plovni put. Eto odgovora

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.