Vučić pod istragom Agencije za borbu protiv korupcije

* Vučiću moguća opomena, ne i kazna * Agencija nije postupala po predstavkama REM-a u kojima je ukazano na povredu odredaba o sukobu interesa jer predstavki nije ni bilo * Od 2010. godine do danas Agencija donela samo dve mere protiv funkcionera, od kojih je jedna poništena
Ispituje se da li je bivši premijer zloupotrebio tu funkciju za promociju u predsedničkoj kampanji

Ostavite komentar


  1. Anđela nevinosti da proveravaju? Svašta, čovek se izdaje za sveca a vi tako beskurpulozno nemilosrdni. Deder Filarete, ako si ikako u mogućnosti, aktiviraj more onog Belog anđela i udeli našem gospodaru sudbina.

  2. Ne platis 1000 dinara neke takse ili poreza i ides na dan u zatvor. Otmes celu drzavu i dobijes opomenu. Sjajno.

  3. Molim agenciju da ako vec mora da uznemirava AV, da mu to pazljivo saopsti, da se covek ne izstresira. Znate kakav je kad mu neko drma kafez….

  4. A kad mu novinari na pres konferencija postavljaju politicka pitanja i onda se zale kad ne dobiju odgovore. Manite se …

  5. Hoće li istraživati i druge funkcionere koji su očigledno zloupotrebljavali svoj položajpoput Jankovića.

  6. Pa Janković je dvegodine zloupotrebljavao položaj kao i ona milenovićeva kao što sadaradi šabić hoće li i njih proveravati.

  7. Vucic pod istragom a vlada Srbijom ? Nemojte preterivati . On ce biti pod istragom onda kada ga gazde puste niz vodu i kada mu blokiraju sve pljackaske racune . To vreme dolazi sigurno cim mu istekne "rok upotrebe".

  8. Da se upodobimo kriterijumima: dakle, u naslovu stoji "Vucic od istragom" a vec u podnaslovu pise : Agencija bi mogla da upozori". Moja molba, saobrazna poverenju u vasu novinarsku etiku i nadasve u profesionalnost prilikom koriscenja jezickih pojmova, jeste da pokusate izbegavati senzacionalizme u vasim naslovima koji nisu adekvatni sadrzajima tekstova. to vama i vasoj 20-godisnjoj tradiciji ne prilici. Dakle, jos jedared molba da ne podlezete opstem neukusu i krsenju elementarnih novinarskih i jezickih kodeksa. sa izbrsnim postovanjem, vas redovni citalac, tri puta stariji od vasega jubileja.

  9. Over je u rangu saobracajnog prekrsaja. ### istovreemeno Politicka Mafija razara Srbiju.# Politicka Mafija u celosti kontrolise zemlju I opozicija I““ma svoju ulogu. I do je politicke mafije ….cenu placa Narod…..Narod je medjusobno toliko zavadjen I posvadjan da organizovanog pobuna nemoguca

  10. (@Zoran) Zoki majstore, a kakva pitanja se postavljaju politicaru nego "politicka"? Pitanja o kukicanju i hekleraju? A demagogu i spineru koji uopste ne odgovara na pitanja? Ja znam da vas obucava bot centrala i da nemate "misljenje", ali ovoliko ogranicene komentare da ostavljate, to je vise nego bedno. Uzmite se konacno u pamet sendvic-radikali, dok ne bude bilo kasno.

  11. Zanima me dali je Agencija za borbu protiv korupcije ikada pokrenula istragu protiv nekog funkcionera DS-a dok su bili na vlasti???

  12. Sta je sa Jankovicem on je mesecima koristio svoju poziciju Zastitnika gradjana za promovisanje svoje politicke kampanje suprotno Zakonu koji mu je to izricito zabranjivao?

  13. Nemojte da uznemiravate botove sa ovakvim naslovima. Mogu lako da im se oduzmu sendvici i radna mesta jer centrala ne voli kada neko pise tako o Vucicu. Vidite kako vas odmah prozivaju na "novinarsku etiku".

  14. Zanimljivo je sto se neko sad "setio" da proverava… Pa rodjaci, gde ste bili svih proteklih godina, dok je jos Tadic vodio kampanju sa mesta predsednika, dok je Jankovic davao politicke izjave i komentare sa funkcije?

  15. će agenciji poslati Andreja,Gašića,nejakog Nebojšu u pratnji gorila sa AV krunisanja!

  16. A predhodni predsednici se uopšte nisu pojavljivali u kampanjama za vreme svojih mandata?

  17. Sta bi onda Agencija trebala da uradi po pitanju Jankovica koji je sa mesta zastitnika gradjana vodio kampanju … neko je ovde ocigledno lud.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.