Vučić povodom naslovne strane Danasa: Samo vi radite svoj posao

Predsednik na Tviteru podelio Koraksovu karikaturu

Ostavite komentar


  1. Slika kaže – pucajte slobodno, evo JA sam meta i dalje ću da sipam istinu brzinom munje i ništa me ne može zaustaviti a kamoli obična slika sa puškom bez šaržera. Ionako metaka nema sve su izvezli provladini privatni trgovci namenskom robom.

  2. Sta je ovom Cedi?Zar on moze kao neki vajni dramaturg, da pominje dno dna. Svi oni koji bukvalno shvataju fotografiju NiNa i Koraksovu karikaturu imaju neki problem sa sobom, ukljucujuci i novinara Birna Georgijeva koga brani Vucic. Ko je slusao Vucica mogao je da cuje da mu je zao sto je NiN promenio naslovnu stranu. Evo Koraks mu je karikaturom ispunio tu zelju, jer je nas predsednik hrabar, on je Marija na prkosima, on se ne boji kad mu se crta meta. Samo ne pitajte o tati i sinu , ne urusavajte namensku industriju, i Srbiju kao sto radi sin i gdja mama i mediji koji o tome pisu.

  3. Sta bi bilo da je provokativnija karikatura? Usledilo bi hapšenje, došli bi odredi smrti? E, Srbijo međ’ šljivama…

  4. Pinkovci vec 3 dana bruje o ovome. Ljudi, koje je to ispiranje mozga od strane Krleta i uhodane ekipe.

  5. PROMAŠENA TEMA

    Znamo da Vučić nikad nije u temi, ali on je skrenuo sa teme i celu opoziciju i ceo srpski narod. A tema u Srbiji su RTS1 koji ne prima opoziciju i sudstvo koje radi po diktatu. To ova opozicija i ovaj narod nezna, ali Vučić zna. Opozicija i narod još nezna da će Vučić snajperom braniti ove dve uzurpirane institucije. On mora pobeći iz Srbije kad kritika krene preko televizije i sud proradi. Zato Vučić ubija istinu na svakom koraku. A zlo ako nema istine nije zlo…
    Na kraju Vučić stvara samo zla, pa će i od zla i nastradati…
    P.Sajdžo 2019.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.