Vučić: Računajte da je Grčić pre četiri dana podneo ostavku, bez poskupljenja struje

Ostavite komentar


  1. U kom veku Srbija zivi? Kakav ugalj? Kakav mazut? Evropa i evropska unija su upotrebu uglja i mazuta zabranili pre vise od 25 godina! SRBIJA je najveci zagadjivac vazduha u Evropi!

  2. Sa kakvim se ugljem LOZI ovaj “ luster Aca “ . . . a “ April u Beogradu “ se priblizava . . .

  3. Ništa Marković značajno nije snimio ni kad mu je Đilas davao novce. Ne postoji reditelj koji može da štancuje dobre filmove, a on je svoje ispucao u SFRJ. Možda da mu se daju novci da snimi kako se nismo snašli sa zarazom, da nemamo vakcina ni bolnica…

  4. Evo mi računamo da je legendarni roštiljdžija Mićo podneo ostavku! A znaš li ti majstore da računaš? Izračunaj nam kolika je npr. šteta (u milionima dolara a može i evra, kako ti volja) koju je Srbiji naneo ovaj tvoj pulen iz Obrenovca? Ili koliki su gubici Er Srbije? Ili koliko je GIM (sećaš se onog: šta je to GIM?) ojadio Krušik iz Valjeva? Ili koliko je Beograd na vodi dužan gradu Beogradu? Itd da ne nabrajam. Kad izračunaš javi nam!

  5. Samo da ne bude restrikcije, oko gasa je dogovoreno, još da rudari kopaju više tona dnevno…. Moramo svi zajedno da se izborimo sa avakvom krizom. Srbija ima uglja…Samo da ne bude restrikcije, oko gasa je dogovoreno, još da rudari kopaju više tona dnevno…. Moramo svi zajedno da se izborimo sa avakvom krizom. Srbija ima uglja…

  6. Ako Grčić sređuje sistem to znači da kreči pečeanjaru. Naravno, onaj koji je Grčića instalirao, ne snosi nikakvu odgvornost, mada je znao da ovaj ne zna brojati ni do 10.

  7. @ Drakon-Prijatelju, promašio si članak s komentarom, ovde se piše o uglju, a ti o filmu.., kao kad novinarka u Leskovcu pita gradonačelnika o petardama, a on učio napamet, pa odgovara o vakcinama

  8. U ovom slučaju se pod Hitno mora utvrditi kako pojedinačna tako i kolektivna odgovornost. Mora biti smena, a ne davanja ostavki, kako bi naslednici vodili računa o svakom detalju, da se nikada više ovakav slučaj ne ponovi.

  9. Grcicu je mandat davno prosao! Ostao na mestu direktora nelegalno. Pod hitno nazad u pecenjaru! Postaviti strucnjake za struju, a ne kao sto je Grcic zavrsio neki levi privatni fakultet. Drugo,Beograd je najzagadjeniji grad u Evropi. Pod hitno, obustaviti grejanja na naftu,ugalj,mazut ! Pobogu ,ko da zivimo jos u srednjem veku ! Ugledajte se na naprednu tehnologiju grejanja Skandinavaca! Ne znate sta ce te sa deponijama djubreta ,a Skandinavci koriste otpad za grejanje,zato su i ekoloski i najcistije zemlje. Nasa posttojenja i blokovi imaju vise od 60g. Bruka !

  10. Svi beze od tog Putina ceo svet, samo su Dacic i Vulin najpametniji, i Vucic je poceo da se protivi Evropskim zdravim vrednostima, po njima za nas je jedini spas Rusija iako se raspala i pukla kao niko pre u istoriji…. Ili neko namerno Laze ovaj glupi narod ili sam mozda u stvari ja glup posto ne vidim takav silni razvoj i napredak Rusije i nas….

  11. I tako cica mica gotova prica a na tog gospodina se čekali 8 meseci da završi fakultet dao je 100000 e stranci da dobije to radno mesto radnici kolubare nisu 2 godine dobijali jogurt čekalo se da proradi mlekara ub još jedna namestaljka u nizu al sve legalno strela ub i strela obrenovac voze radnike lazarevca a lazarevčani iz revolta ne ulaze u te autobuse voze se prazni al debelo deru kolubaru lopvluk na sve strane al kilubara im je trn u oku i zatviriće je

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.