Vučić se danas u 18 časova obraća javnosti

Ostavite komentar


  1. * Znao je da ce doci do ovoga, sporazum je i sam potpisao i sprovodio ga.
    * Sad ce uslediti to kako su mu upitili neki predlog koji nije mogao da prihvati, nesto slicno kao sto je bilo pre potpisivanja Vasingtonskog sporazuma, kao ponudili mu da potpise nezavisnost, a onda je potpisao nesto sto ne zna ni sam sta je da bi dobio hemijsku od Trampa.
    * On ce pozvati na mir, reci ce kako Albanci zele da isteraju Srbe sa KiM a kako ce on uciniti sve da ih zastiti, matra koju ce da ponavlja dok je na vlasti.
    * Srpska lista, gomila elementarno nepismenih nesposobnjakovica koji gledaju da stpraju sto vise para u svoje dzepove, to zna svaki Srbin na Kosovu, cak i oni koji glasaju za njih, ali moraju da cute.
    * Kurtiju ovo odgovara pre izbore, doslo mu je kao kec na deset.

  2. Po koji put se ON obraća javnosti -valjda po 83-put jer priča toliko često koješta tako da ih je teško i izbrojati a kamoli zapamtiti. U Nemačkoj živim duže od pola veka. Obraćanje javnosti Angele Merkel za vreme njenog 16 godina dugog „kancelerovanja“ sam doživeo samo 4 puta! A ovaj naš bi, da ima samo malo više vremena, na svim njegovim TV kanalima, a ima ih hvala Bogu bezbroj, pričao svaki dan najmanje po 12 sati. Da priča koješta samo da bi nešto kazao! Bolesno, zar ne?

  3. Eeee. . . “ Aco srbine “ ! ! ! . . . ne kmeci i ne obracaj se nama nego “ njima “ . . . dno bez dna . . .

  4. Opet! Nemoj molim te više. Ne drami i ne izmišljaj sukobe. Ali moram da ti priznam – fasciniran sam tvojom ličnošću. Čim te vidim počinjem da se smejem, ne verujući da je moguće da takav lik postoji.

  5. Vucicu sad iil nikad, sad te podrzavam… Treba staviti do znanja celom svetu da se NE PLASIMO NATO BOMBI I OSTALIH!!!

  6. Obavesti će naciju da smo trenutno prvi u Evropi i drugi na Svetu po broju zaraženih na milion stanovnika. Treba cestitati i kriznom štabu na ovom velikom uspehu.

  7. Hitna sednica za sutra?!? Pripadnici ROSU operišu, a naš premudri zakazuje „hitnu“ sednicu. Ko želi može da prati još jedno nesuvislo i bespotrebno logorejično obraćanje tokom kojeg će pomenuti i strane ambasade i domaće izdajnike i novi udar na državu (koje nemamo)…

  8. Smešna najava A.Vučića da se obraća javnosti u 18 časova.
    Jer , ta javnost , tj njegova javnost broji s e po broju članova u SNS, i ona je 750.000, naravno da Vučić laže, ali ako i nelaže ,NAS Normalnih j e sve ono što osatje kaad s e od statističkog broja stanovništva R.Srbije od 7.000 000 i nešto manje na terenu oduzme ta cifra od 700 000.
    Vučiću zašto ih sve nisi okupio oko sebe, negde na nekoj livadi u Srbiji, i saopštio im situaciju NA KOSOVU.
    JER NA S OSTALIH 6.000 000 ne zanima tvoje političko-prazno ,,izrežirano saopštenje !

  9. Opet se diže prašina da zamaže oči, dosta, bre više kada god treba da prodje neko poskupljenje on potegne pitanje Kosova, poskupi benzin, dignu poreze i akcize, puste Belivuka i njegovo jato, pa potegnu pitanje Kosova!!!

  10. Pošalji ti lepo ove tvoje ratnike sa beogradskih ulica da brane Kosovo koje si prodao, dosta su branili Zvezdu i Partizan.

  11. Da li je ikoga briga za Vučićevo obraćanje? Ko je i šta je on? Zašto i „Danas“ to objavljuje?

  12. A sta reci,neka mu nameste krevet na nekoj tv, da se covek ne maltretira da dolazi svaki cas da se obraca

  13. Dajte, molim vas, kao ilustraciju za vesti ove vrste, onu fotografiju iz Vašingtona: „Je.ote, pa šta sam ja ovo potpisao…“

  14. To što si potpisao sada se sprovodi. Da nisi potpisao toga ne bilo. Penzionere su već spremne za tvoje obraćanje. Jel može Lili Marlen.

  15. Vucicu daj 5 eura da predjem granicu! Lepo das broj deviznog racuna i da skidaju na prelazima po 5 eura kupone za prelaz.

  16. Ej pa ne može ni do Kuršumlije a neka ove sa zastavama i VulinA,Palmu i ostale velike patriote pošalje na Kosovo?!

  17. Dosadan je ko proliv sa ovim dramaticnim saopstenjima i kojekakvim obracanjima javnosti. Cime smo zasluzili da nas ovako testerise?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.