Vučić: Srpska lista nije organizovala prebijanje sina Nenada Rašića

Ostavite komentar


      1. Šta god da se plasira, uvek će se deliti ljudi na one koji veruju Rašiću ili Vučiću. Ja sam više za odgovornost nadležnih institucija, neka one govore.

    1. A kako se to zna? Tako što piše „nezavisni“ medij, ili zato što je Rašić optužio Vučića bez dokaza!

  1. Sada je potpuno svima jasno da je lažna priča oko navodnog napada na sina Nenada Rašića plasirana sa namerom da se za taj navodni incident napadnu i optuže država Srbija.

      1. Ne znam čemu tolika pompa i medijska hajka koja traje danima, kad je sve jasno! Tuča je bila zakazana i nažalost kako to uvek biva, neko izvuče deblji kraj.

  2. Pokušaj politizovanja incidenta koji se dogodio na KIM kada su se dve grupe dečaka potukle je krajnje primitivni pokušaj opozicionih Srpskih političara na KIM da destabilizuju Srpsku listu zarad lične koristi.

  3. Slucaj Jovanjica trazi istragu do vrha. Nije dovoljno da osude bastovana. U tome je stos I kvaka. Da li je drzavnom vrhu da to bude tako? Sigurno da nije.

  4. Srbija brani decu u svakom slučaju i nikada ne bi izložila neko dete opasnosti radi ličnih interesa jer to nije etnički.

  5. Naravno da Srpska lista nema veze sa tučom. Da li će se Rada javno izviniti zbog klevetanja?

    1. Možda Kurtiju, to je njen način! Ako pljuje po državi i institucijama dobiće još neku nekretninu. Prosto!

  6. Decko je dobio jasnu poruku a to sto se brani kako je mislio da je sala je neozbiljno, niko se ne sali sa tim stvarima pogotovo u tom uzrastu.

  7. Samo Dragan i njegovi mogu da veruju u ovu spin pricu i laz. Njima trebaju ovakvi separatisticki materijali, ovo cini njihovu politiku.

    1. Mene zanima kako se to vidi! Prvo jedino je problematično šta će deca u školi ako nije radila. Postavlja se pitanje zbog čega! Dodatne nastave ili ugovorene tuče? Misliti o tome!

  8. Сви верујемо сда српска листа није организовала пребијање сина политичараНенада Рашића.Све је намештено!

  9. Crkva i država moraju da deluju usaglašeno naročito kada se radi o pitanjima koje su od velike važnosti za nacionalni interes!

  10. Ne znam i kome je palo na pamet da je Srpska lista organizovala napad na sina Nenada Rašića!

  11. Iz mrznje prema uspesima nase drzave, albanski politicari na brutalan nacin koriste decu za obracun sa predsednikom Vucicem.

  12. Ako na ovaj nacin odredjeni politicari zele da skupe poene, neka se dobrom ne nadaju.

  13. Nista neobicno, ni za propalu opoziciju ni za Pristinu, koji ne biraju sredstva da oslabe Srbiju i Srpsku listu.

  14. „Kurti rekao je da visoko ceni dosadašnji rad i aktivnosti Rašića“… meni dosta!

  15. Još jedan pokušaj obmane i lažne optužbe od strane koalicije Trajković, Rašić i Kurti je raskrinkan!

  16. Pritisci na Srbiju biće sve veći po pitanju kosovsko-metohijskog problema i Republike Srpske. Srbija neće odustati od borbe za očuvanje vitalnih nacionalnih interesa. Verujem da će Srbija odgovornom politikom u tome uspeti.

  17. Smeta im Vucic, smeta im srpska lista…. zato sto uzivaju podrsku naroda!

  18. Svi koji pokusavaju da okrive Srpsku listu za huliganstvo i nasilje, neka znaju da narod nece nasesti na pokusaje destabilizacije nase drzave i njene juzne pokrajine!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.