Vučić: Stiglo 18 novih respiratora u KC Srbije

Ostavite komentar


  1. Kakva on posla ima tamo ? Pa zar ovo nije ociti dokaz da se trpa u svaki moguci kadar i fotografise gde god stigne da bi vrsio kontinuitet njegove funkcionerske predizborne kampanje ?! Da li vi vidite sta on kao hronicni bolesnik radi za vreme vanrednog stanja, policijskog casa, samoizolacije itd.

  2. I dok sva lica koja se pojavljuju na Instagram fotografijama (View More on Instagram) nose i maske za lice i zaštitne rukavice predsednik Srbije nema ni masku, a ni zaštitne rukavice i time daje »lep« primer sprovođenja mera zaštite od koronavirusa, a isto važi i resornog ministra Lončara. Inače, fotografije i video su snimljeni u Centralnom magacinu Kliničkog centra Srbije.

    1. nezvanicno saznajem da je u kini i svetu vakcinisano vise milona ljudi pretezno bogatih koji su mogli da plate.stim ne bi me cudilo da i ovi na slici nisu sebi obezbedili istu stvar.

  3. Ne mogu da verujem da ovo gledam.Kampanja i sada.Minist.zdravlja stoji iza njega i ne sme da se javi.Da se razumemo odlicno je to sto stigli respiratori ali gospodo kada ovo prodje nista nece biti isto.Ako vec ima.kontakt sa Angelom Merkel neka je pita kako se ponasa sef jedne drzave.

  4. Jos na onom proglasenju vanrednog stanja Vucic je rekao da Srbija ne sme da kaze tacan broj respiratora kojima raspolaze, ali je izustio da je ta brojka nekoliko stotina. Dakle jos tada smo bili spremni i na najgori scenario, ali se i pored toga snabdevamo i dalje i to je za svaku pohvalu.

  5. Srbija jasno pokazuje da nema nameru da prepusti moc u ruke korona virusu. Vec imamo dogovoren veliki kontigent medicinske opreme iz Kine, svakodnevno se uvode rigorozne mere, poostravaju se kazne za krsenje istih i to mora da bude tako ako zelimo da izvucemo maksimum iz cele ove situacije.

  6. Mi smo jako cudan narod . Sve kritikujemo i nalazimo manu. Svaki novi respirator znaci puno spasenih zivota. Zar to nije dovoljno.

  7. Kakav god da je u ovoj situaciji je perfektan! Svaka cast njemu i za sve ostale koji se brinu o narodu!

  8. Srbija pored svoje muke, i dalje misli i na neki način pomaže zemljama u okruženju.

  9. Vazno je da smo mogucnost da obezbedimo i respiratore i svo medincisku opremu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.