Vučić u Novom Pazaru: Bolnici 10 kliničkih i tri transportna respiratora

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio medicinsku opremu novopazarskoj Opštoj bolnici

Ostavite komentar


  1. Novopazarci zelim Vam da ne iskoristite te respiratore i da uspesno pregurate virus

  2. ovo je vec druga vest o vucicevoj funkcionerskoj kampanji u vreme vanrednog stanja, proglasene epidemije i uvedenog policijskog casa: O bombardovanju Beograda na danasnji dan 1945 godine, jos nigde, u ni jednom srpskom mediju ni jedna jedina rec !? Ne cenzurisite, tako vam nove korona turneje vucica.

      1. A gde ti vidiš bilo kakvu nadležnost i delokrug predsedničke funkcije da on obezbedjuje medecinsku opremu…

  3. Nasem narodu jedino preostaje da bude disciplinovan i da postuje mere.nadleznih

  4. Izdrzacemo zajedno do kraja i pobedicemo zajedno ovaj virus. Sto brzi oporavak zelim svima u Novom Pazaru.

  5. Predsednik se trudi da svaki grad dobije neophodnu medicinsku opremu. Novi Pazar je novo zariste zaraze i trebace im respiratori. Moramo verovati drzavi i Vladi Srbije, jedino tako cemo uspeti da se izvucemo iz ove pandemije.

  6. pohvalu.Uz ovu adekvatnu pomoć, uspećemo da zajedničkim trudom i pridržavanjem mera smanjimo broj zaraženih u našoj zemlji.

  7. Bez obzira na ogromnu pomoć u medicinskoj opremi, najbitniju ulogu u sprečavanju širenja virusa imaju građani koji se moraju odgovorno ponašati.

    1. Građani moraju biti odgovorni? Psi moraju da stežu guzice, a vlastodršci mogu kao imse ćefne…. Kad su odgovorni i kad traže disviplinu od naroda, zašto ne reše aferu sa krađom beba…. To im jeste nadležnost…. Muka i je od kojekakvih rupara koji daju komentade tipa : naš mudri predsednik naj bolje zna šta treba da uradi…. Znači svi smo mi slepci i neznalice i treba nam staraoc, vođa, ili firer….

  8. Odlična vest za novopazarce. Sada je njihov red da uzvrate, poslušaju predsenika i ostanu kod kuće.

  9. Jasno ko dan da je našem Velikom predsedniku AV, jedino u glavi kampanja, u apsolutnom smislu….isključivo o tome misli i isključivo u tom smislu preduzima svaki svoj potez i ništa, baš ništa drugo…. A nešto drugo… Nije ni pokazao da zna, a i ne interesuje ga… Za njega je, vidi se, sasvim dovoljno da potvđuje kao velemaistor za glasaćku mašinu…. Samo to zna, i samo to radi…. I to mu je za sada dovoljno da sedi na predsedničkoj fotelji…. Kao što je Đokovoć maistor tenisa, Hitler – maistor rajha i blic-kriga (ovaj nam je na današnji dan i Beograd popalio i preorao….), tako i mi Srbi omamo svog doktora, ne krunisanog kralja, velemaistora glasačke mašine…. A što se tiče korone u Novom pazaru… Tu je maksimum trebao da ide ministar zdravlja…. Jasno da tamo treba, što se korone tiče, neko iz medicinske struke… Šta će njima – filozof?… I tako…. Da se saldiramo koliko se može…. Đoković – se bori za sebe, slavu, pobede, i novac… I uspe nešto i Srbiji da pokloni. Hitler nas je razvalio ko………. zato što nismo poštovali dogovor koji je neko, ovlašćen za nas, podpisao, i dan danas trpimo posledice i pored toga što ni Hitlera ni tita više nema….a šta će nas sve snaći zbog ovog novog našeg velikog čoveka i vođe svega što postoji u Srbiji…… Tek će mo da vidimo…. A može biti i ne vidimo…

  10. Svi smo ljudi, nasoj drzavi nije bitno da li je neko Bosnjak ili Srbin, drzava ce svima pomoci da pobedimo ovu posast i prebrodimo ovu tesku situaciju. Svi smo zajedno u ovome, i hajdemo da svi zajedno budemo odgovorni! Svi smo zajedno u teskoj borbi! Pokazite ozbiljnost, solidarnost i odgovornost!

Ostavite komentar


Društvo

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa 10

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa

Potpredsednica Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodna poslanica Ivana Rokvić izjavila je danas da novi pravilnik Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o uslovima i kriterijumima za izdavanje dozvole za pružanje medijskih usluga ne predviđa obavezno emitovanje kvalitetanog programa u koji spadaju dokumentarni, dečji, kulturno-umetnički i naučno-obrazovni sadržaji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.