Vučić u Vranju ukida koronu

Ostavite komentar


  1. Carsijske price, u smislu „Svi moramo ozdraviti i da ne možemo do najavljenog predizbornog skupa koji je predsednik SNS Vučić najavio za 30. maj u Vranju“ su posledica pojacanih mera kontrole nadleznih sluzbi u Vranju koje nikome ne prijaju, jer se korona virus u ovom gradu ponovo vratio vise nego sto je normalno i ocekivano.

  2. Čista zamena teza, ako se nastavi rast broja obolelih u Vranju, miting neće ni biti održan, jer zdravlje ljudi je na prvom mestu.

  3. Dosta zarazenih u Vranju, ali sve se to desilo u zatvorenom prostoru i nadamo se da je tome dosao kraj, da ih nece biti vise, zato moramo da pazimo i da drzimo distancu i postujemo sve mere.

  4. Smatram da je situacija u Vranju alarmantna ali opet ne razumem zasto se mere predostroznosti predstavljaju kao nesto lose i odmah povezuju sa izborima.

  5. Smatram da su mere prevencije jos uvek neophodne ne u Vranju nego u celoj Srbiji. Virus jos uvek nije nestao, nadamo se da uskoro hoce. Ruzno je sto se ovako pravi paralela izmedju izbora i zaraze, ali vec smo navikli da smo takav narod i da nam nista ne valja i da svemu trazimo mane. Da smo u karantinu opet vam ne bi valjalo.

  6. Ne ukida on ništa, i već je izjavio da ako se nastavi rast broja obolelih, izbora neće ni biti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.