Vučić: Vojsci koliko se može

Ostavite komentar


  1. Nemas cuo sa parama e onda lose ti se pise ,svaki vladar mora da ima tajni cup s zlatom …

  2. Svi u društvu moraju da dele teret reformi, podjednako. Tako da nema opravdanja za proteste vojnog sindikata. kamo lepe sreće da nikome u društvu nisu povećana primanja. Svi bi ćutali …

  3. Srpska vojska ima generala i pukovnika više nego Kineska milionska armija, to prorediti, uzimaju plate pet puta veće od podoficira a ne rade ništa.

  4. Mogu da zamislim koje plate imaju visoki oficiri i oni na funkcijama kada onaj Delić ima penziju veću od plate vrhovnog komadanta predsednika Srbije.

  5. Mislim da je drzava stvarno odvojila maksimum za vojsku. Ne vidim zasto bi neko strajokvao i bunio se. Svasta. Ti ljudi su samo obrukali sebe i svoje porodice.

  6. Nikome danas nije lako, pa ni vojsci. Srozavani su deceniju i više sa primanjima, slično kao i prosvetari. Sada se pokušava da se njihov položaj po malo popravlja. To nije mnogo, ali je oniliko koliko realno država može da da.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.