Vučić zaboravio da prijavi državni udar

Istraga prisluškivanja predsednika Srbije postoji samo u medijima, ne i u Tužilaštvu

Ostavite komentar


  1. Nije stigao jer je njegov spin tim previše zauzet pripremanjem sledećeg državnog udara.

  2. U Vučićevoj Srbiji tužilaštvo je apsolutni višak. Kakve institucije kakvi bakrači, samo volja i želja jedine delatne institucije sultanskog sistema, ad hominem persona oličena u liku predsednika Vučića. Pa nije Srbija svet da vi tražite nezavisne i odvojene grane vlasti. Sve to može brže, jače i bolje da sažme gospodar Vučić u svojoj renesansnoj ličnosti.

  3. E, vama ce se reci, da li se i kako vodi istraga. Saznacete, kada se sve zavrsi, ne brinite. Samo bicete veoma iznenadjeni.

    1. Kao i ona dva atentata? Skladište oružja u Jajincima?
      Američki specijalac sa pištoljem bez brojeva?
      …..da niste patetični bili bi tragični.

    2. Ta man’ te se …nemora “ nas Aca “ da prijavi bas svaki drzavni udar …ha …ha …pogotovu ako sumnja na pajtose i bratiju iz $n$ kontejner sekte a hoce da zauzmu mesto Kalifa umesto rejting Kalifa …

    3. Opa!
      Ti imaš neka ekskluzivna botovsko-insajderska saznanja, pa već unapred možeš da nam kažeš da ćemo biti iznenađeni?

  4. Drug Vucic je Bog, samo sto to, iz skromnosti, nikad ne potencira! Ali, srbski narod je slep, i ne vidi – Ko je dosao da ga vodi! Cak ni blazenopocivsi Patrijarh, koji je, u svojoj mudrosti i monaskoj skromnosti, prepoznao Gospoda, i krenuo za njim, i odlikovao ga, nije bio dovoljan ZNAK ovom nevernom narodu!

  5. Vučić i taj ko ga je upoznao sa snimljenim razgovorima su počinili krivično delo jer je predsenik indirektno slušan , dakle nije on bio na merama vec kriminalac ili kriminalci. A sama primena elektronskog nadzora je tajna, državna tajna, sa kojom ni presednik ne sme biti upoznat, osim ukoliko nije u domenu najtežih krivičnih dela bezbednosti i ter. integriteta države ili životne ugroženosti predsednika i clanova njegove porodice. Znači ,da se ovde ne radi o državnom udaru nego predsednikovim kriminalnim vezama, pa se sada pere. Ako je državni udar, što delo nije prijavio tuzilaštvu.

    1. Nego, šta mislite zašto je g. Predsednik postavio Batu u BIA? I, zašto je pre izvesnog vremena izvršio rokadu Neše i Vulinka? Da, smetnuh s uma, to je smislila Ana Brnabić!!!
      Ljudi, mi stvarno moramo da se dozovemo pameti. „Vladalac“ je prevršio sve mere!…

  6. Poznavaoci problematike tvrde, da su prisluškivani pojedini kriminalci, a da su „precednika“ čuli samo kada bi se „umešao“ u vezu“? Verovatno ga nisu ni čuli, začepili bi uši.

  7. Sada je vec postala tradicija da svaku predizbornu kampanju pocinje sa navodnim pokusajem atentata. U medjuvremenu se dogodio jedan stvarni atentat (Oliver Ivanovic) i jedan pokusaj (Borko Stefanovic). Taj stvarni atentat jos nije rasvetljen.

  8. Nikakvog prisluškivanja nema niti bilo kakvog dr+avnog udara, samo svi skupa pokazujemo kakvi smo somovi jer uvek upecamo na vučićevu udicu i kad se umorimo onda Vučić samo promeni mamac i mi onda opet zagrizemo! Dokle bre tako!

  9. „Vučić zaboravio da prijavi državni udar..“
    – :))
    – Kao što je svojevremeno „zaboravio“ da prijavi i onih par „atentata“ …

  10. Ma sve je to uredu , jedino je problem kako nam predsednik sinoc maestralno obkasni Jovanicu i Krusik.Maric je jos uvek u delirijumu ha ha ,ha

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.