Vučič zamolio Putina da Srbiji što pre stignu preostale vakcine protiv korona virusa

Ostavite komentar


  1. Posle kobaliranja Kovaksa, Rusija i Kina su stavile prioritet Srbiju za dostavu veceg kontigenta cepiva protiv Covid19.

  2. Putin je odobrio slanje medicinskih strucnjaka u Srbiju kako bi zajednickim snagama proizvodili vakcine u Torlaku, hvala do neba.

  3. Da li nam se precednik vakcinisao? I da li je Putin primio vakcinu? Obojica su pričali da će to da urade , ali nisam video da su to i uradili. Ili sam nešto propustio!!!

  4. Чекај бре Вучићу,има човек преча посла треба некако уклонити Наваљног,а ти после препиши од њега па ликвидирај ове твоје опоненте,то је важније од вакцине.А и што ће ти Руска кад веома успешно тестирамо ову Кинеску од брата Сија.

  5. Pre dva sata izjavio je u Politici da najvise veruje kineskoj medicini i kineskim vakcinama i da je „zamolio“ da posalju sto pre i sto vise kineskih vakcina ( za testiranje) pa onda kao telefonira i moli Putina da posalje dodatni koontigent ruskih vakcina . Kakva fukara ! P.S. Clanak u kojem je izrazio veru u kineske vakcine , volsebno je nestao i izbrisan sa sajta Politike !

  6. Zahvalni smo nasem bratskom narodu iz Rusije na pomoci da i mi proizvodimo vakcinu.

  7. Nama su potrebni centri za razvoj vakcina, reaktori za razvoj vakcini, potrebna nam je metoda za razvoj vakcina, isto tako od Rusije i Kube tražiti pomoć da se smanji broj nepismenih i da se uključe u medicini. Kuba nema nepismenih. Hvala našem predsedniku koji zaista radi na ekonomskom napretku, ali saradnja sa Rusijom je važna kao i saradnja sa Kinom.

  8. S obzirom da je sve vise onih koji zele da se vakcinisu svaka doza vakcine koja bude stigla u Srbiju bice od velike vaznosti. Hvala na pomoci i podrsci!

  9. Krenuli draganovi botici sa standardnom pljuvacinom i spinovanjem lazi u cilju diskreditacije u ime her Djitlera 🙂

  10. Захваљујући нашој ажурности имамо вакцине и за извоз. Ајде нека се сад критикује пријатељство са Кином и Русијом. Подсетићу да је претходна власт на једном састанку рекла кинезима имате само 15 минута да кажете шта имате.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.