Vučić zaustavio naplatu kazne Južnim vestima?

Kazna koju je Poreska inspekcija izrekla najčitanijem portala na jugu Srbije još nije naplaćena

Ostavite komentar


  1. Дали неко зна колико је било независних медија,рецимо у Немачкој тридесетих година прошлог века.Ја не знам али прича се да их није уопште било,и шта хоће ови у Србији да буду бољи од једне Немачке и њиховог вође трећег рајха,е па не може.

  2. jadana je drzava u kojoj vucis stopira nesto za sto nije nadlezan. ako su krivi i to je utvrdjeno na sudu ima da plate, ako su nevini ima da plati onaj ko ih je optuzio. ko je vucic. predsednik koji ima tacno odredene nadleznosti, ali se petlja u sve sto nije njegovca nadleznost. a postavio je fikus za poredsednika vlade pa obavlja i njene nadleznosati. mozda treba da se seti nerona koji je postavio svog magarca za senatora, ali nije ga istorija zapamtila po nicem dobrom samo po zlu.

  3. A onda je mrmot… Zanimljivo kako „nezvanicna i nepotvrdjena“ informacija od „neidentifikovane“ osobe iz kancelarije predsednika drzave postane istinita.Zato valjda i nazivaju sebe „istinitim“ medijima.Pa da je to tacno verujem da bi oni prvi sve svoje snage usesredili na dokazivanje te tvrdnje i tuzili predsednika drzave zbog krsenja zakona.Bar nije stupio u strajk gladju kao onaj njegov kolega mada iskreno verujem da bi izdrzao barem dva dana za razliku od njega koji se sprdao sa time i nije uspeo da izdrzai ni ceo jedan dan 🙂

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.