Vučić nastavlja s vređanjem: Opet Miketića nazvao "ljudskom sramotom" 1Foto: printscreen Hepi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je kopredsednika Zajedno Đorđa Miketića nazvao ljudskom sramotom.

Aleksandar Vučić je gostujući na televiziji Hepi naveo da je bio na televiziji Pink pre nekoliko večeri i da su mu pustili izjavu nekog funkcionera opozicije, čije ime i prezime ni ne zna i ne bi ha pomenuo.

Prokomentarisao je i izjavu kopredsednika Zajedno Đorđa Miketića da će ga zvati za svedoka, rekavši da on neće da učestvuje u stvarima u kojima učestvuje on.

– To nije ljubakanje s devojkama, što bi on želeo da predstavi. U nekim drugim stvarima nikada nisam učestvovao u kojima on učestvuje i nikada takve stvari nisam radio. Sutradan on kaže da mu je neko poslao sliku i pita da li je to rukopis BIA s nalogom Vučića. BIA istraži i zaključi da je slika skinuta sa snimka. A taj snimak nije napravljen tajnom kamerom, kako sam dobio informaciju iz BIA. Jer sam rekao nemojte ovake stvari da radite. Oni kažu predsedniče to je snimano iz blizine i on je neki svoj privatni snimak iskoristio da sebe predstavi kao žrtvu. I on odlićno zna ko ga je snimio. I mislim da će BIA čak i po pitanju tog snimak nedvosmisleno to da pokaže – kazao je on.

aleksandar vučić
Foto: print screen Hepi

U pitanju su mnoge druge stvari, naveo je Aleksandar Vučić i ponovio da je Miketić ljudska sramota i da ne može mnogo da govori o svemu što zna.

Prema njegovim rečima, službe ne pripremaju nikave dokaze, već da postoje stvari koje znamo i „ovo što je pokušao da podmetne sam je snimao“.

Aleksandar Vučić je sugerisao voditelju Milomiru Mariću da pita Miketića za snimak i naveo „mi znamo za mnoge druge stvari koje su mnogo drugačije od toga“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari