Vučićević će se obratiti međunarodnim udruženjima zbog pretnji Obradovića

Ostavite komentar


  1. Mnogo laže Informer, rađa zlu krv. A to jeste za procesuiranje, za zatvor.

  2. Ne može to biti prijetnja jer se zatvor dobija zakonskim postupkom pred sudom koji izriče tu kaznu zbog toga što je neko počinio krivično djelo. ne izriče kaznu zatvora Obradović već sud tako da je besmisleno izjaviti da je to prijetnja.Zatvora se boje samo kriminalci tako da mi ova panična reakcija na zatvor liči na Šojićevu reakciju kada mu Pantić prijeti “ćorkom“.

  3. „…predstavlja pritisak na uređivačku politiku što je zakonom implicitno zabranjeno.“ A kada ovo što se naziva novinarem eksplicitno vređa inteligenciju iole normalnog, idiotizuje medijski prostor, laže i proziva, upljuvava se od vređanja, to nije zabranjeno. Zašto ćute psihijatri?

  4. Bravo demokrate.Vama je pretnja hapšenja novinara legitimna ili nije to ništa.Zamislite zemlju u kojoj bi ovakvi ljudi došli na vlast.Srećom to se nikada neće desiti.

    1. Ne neće biti mesta u avionu za beg u rusiju jednog dana!
      Možda eventualno za skok iz istog ali bez padobrana, biće do prizemljena dovoljno vremena za razmišljanje “ da li je moraolo ovako, gde sam pogrešio“…

    2. Obradovica ne zelim na vlasti, a Vucicevic je novinar koliko sam i ja Ranija od Jordana!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.