Vukčević: Razmišljam o krivičnoj prijavi protiv Drecuna

Bivši tužilac za ratne zločine govori za Danas o brutalnim pretnjama koje su mu upućene nakon javnih istupa poslanika SNS

Ostavite komentar


  1. ako nije zataskavao,gde su presude,gdesu uhapseni. Ako imaju dokazi za to treba da odgovara.A bio kriv ili ne za zataskavanje,svak komu ugrozi bezbednost i preti isto treba odgovara.Svi pred licem pravde treba da smo jednaki i bezbedni.

  2. Drecun je jedan najobičniji lakrdijaš,inače neko koga treba gledati kao ljigavca. Vukčević je takođe iz ešalona sluga,koji je sve radio da ne radi,pa ga je kao i Bruna Vekarića zanimala lova i samo lova. Naš narod ima veoma lepu onu izreku o tuku i luku.

    1. Vukcevic,vekaric,drecun i janjica treba pohapsiti samo su zamajavali narod.Sta je za ubijenih 10 vojnika na austrijskoj granici,sramno ubijeni.

    2. Ne gledajte, kojoj partiji ili ideologiji pripada Drecun. Gledajte činjenice koje iznosi. To je najvažnije, kada su u pitanju Vekarić i Vukčević. Ili je za Vas, Vaša ideološka i partijska pripadnost, mnogo važnija od svih onih srpskih žrtava na Kosovu i Metohiji za koje gospodin Vukčević „nije uspeo“ da prikupi dokaze i izvede ih na sud?! Strane sluge i plaćenike treba javno istaći na stub srama. Nije bitno ko izgovara te optužbe i iznosi činjenice. Ja ne mogu da verujem u pošteni rad bilo kog tužioca, koji za vreme svog rada uspeva da pronadje krivce samo na jednoj odnosno, srpskoj strani, uprkos kontinuiranim zločinima protiv Srba, koji ni danas ne prestaju a dolaze od strane Albanaca?!

  3. Вања Булић: „ЗЛО ИМА ХИЉАДУ ЛИЦА А СМО ЈЕДАН ЦИЉ !“

  4. Postoji nesto sto se zove poslanicki imunitet, to bi neko ko je tuzilac trebao da zna.

  5. Pretnje ovom liku zaista nemaju nikakve svrhe i smatram ih totalno bespotrebnim. Treba mu, nasuprot, obezbediti što jače obezbedjenje i omogućiti mu da što duže živi i davi se u svojoj moralnoj kloaki, koju je sam stvorio za vreme svog bavljenja ovim odgovornim poslom. Drecun nije ništa osmislio i izmislio na svoju ruku. Dela ili, bolje reći nedela, koja su ostala iza vas najbolje govore o vašem radu, vašim nastojanjima i stremljenjima. Niste uspeli da privedete pravdi NIJEDNOG ALBANSKOG ZLOČINCA a, to, da li ste dokaze skrivali, da li „samo“ po njima niste postupali ili vam je neko sa strane, neka strana sila, naredjivala šta ćete raditi i koga procesuiratu, uopšte nije važno. Ostaće zabeleženo da srpski tužilac za ratne zločine NIJE USPEO DA PRIVEDE PRAVDI NIJEDNOG RATNOG ZLOČINCA ZA ZLOČINE POČINJENE PROTIV SRBA?! To je ISTINITA, SUROVA I NEPOBITNA činjenica. Mislim da je ispod časti , ispod svakog moralnog nivoa prosečnog ljudskog bića, pretiti ljudima poput gospodina Vukčevića i Vekarića. Oni nisu dostojni, čak ni pretnje jer bi i to bio dokaz, koji bi ih uvrstio u odgovorne ljude.

  6. Господине Вукчевићу, ако сте по приватној тужби исто толико способни као
    што сте били као специјални тужилац, анда г.Дрецун нема зашто да брине.

  7. Drecun je jedan od SNS velikana, secamo ga se kako je sa Lazanskim pobedio NATO na Kosovu. Naravno, uz neizrecivi doprinos Vucica koji se obracunao s Curuvijom i ostalim petokolonasima u Beogradu.

Ostavite komentar


Društvo

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma 10

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma

Na trgu kneza Mihaila, kod spomenika u Gornjem Milanovcu u ponedeljak, 20. maja, u 17 časova biće potpisan sporazum o zajedničkom delovanju u Skupštini opštine kojim se strane potpisnice obavezuju da će glasati javno i zastupati politiku protivljenja istražnim aktivnostima, eksploataciji i preradi litijuma, bora i pratećih metala na teritoriji optšine Gornji Milanovac, saznaje portal N1 u Ekološkom udruženju Suvoborska greda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.