Vukčević: Vučić upropastio dokaz protiv Orića

Ostavite komentar


  1. I da nisu upropašćeni dokazi, mala je šansa da bi bio optužen a kamoli osudjen. Za ubijene Srbe se ne robija.

  2. Da je bilo srece, pa da su sve vlasti u Srbij nakon NATO bombardovanja i herojske odbrane Srbije bili „antihaski lobi“.

  3. Nisam pravnik, ali bode u oči da se zna da je neko učinio taj zločin a da se on negira ako ga neko u javnosti spomene jer je to izneo zaštićeni svedok.Nije li to ludorija i igranje sa pravdom ,ili samo sa Srbima?

  4. Sigurno je dosta toga tacno, sto je g. Vukcevic napisao, vlast je diletantska, korumpirana,li sad kao penzioner, on govori slobodno o ovima na vlasti! Ali lepo bi bilo da kaze da je i on cinio krivicno delo cesto odlazeci u Americku ambasadu po instrukcije,pa onda u Ministarstvo pravde,sto je zalosno! I on je isti,kao i ovi sadasnji!

  5. Sram te bilo! Obraza nemas. Nisi prstom mrdnuo da ispitas zlocine koj su pocinjeni nad srbima iz Hrvatske, Slavonije.

  6. A jel sve ove lagarije iznosiš zato što si godinama lično uništavao i davao Hagu kompromitujuće dokaze o haškim optuženicima? Nečista ti savest, a napad je najbolja odbrana.Naravno da Dolovac smeta, ne ponaša se na vašu žalost onako kako vi očekujete- trebalo bi da vam je zahvalna za prvi izbor, zar ne?Kao predsednik Višeg suda, vaš veran sluga?

  7. Ne razumem ljude koji ne čitaju tekst nego komentarišu nasumice i po osećaju
    Čovek je pravnik, bio sudija, tužilac, pa valjda zna sve procedure i šta se smatra dokazom. Mnogo bolje od „najboljeg studenta“ koji nema šta u svom radnom veku sa 50 godina da istakne nego se vraća u period studiranja. Što ne pomene radno iskustvo, kao pripravnik, advokat, sudija… Gde je radio sve te godine i sticao praktično iskustvo
    Ljudi mešaju pravdu i pravo, to nije isto
    To što bi mi nekoga osudili na pet doživotnih robija jer je ubio dete zovemo pravdom, a pravo poznaje ono sto je zakon propisao, i propisane kazne
    E pa dragi stanovnici ove zemlje probudite se kada se izglasavaju neki zakoni jer se po njima posle i sudi. A ne da nam poslanici u Skupštini glasaju na zvonce a nemaju pojma za šta glasaju, pa kada nekada taj zakon nas opauči po glavi onda se setimo da nije bio pravedan i ko ga je to doneo

  8. A kako tebi Vukčeviću da verujemo kada i sam priznaješ da si nekome sa „jedinice“ podigao ocenu na „trojku“ Kome si još tako dizao ocene i po kom kriteijumu?

  9. Dok ski bio ny funkciji nije te bilo nigde. Sad pričaš na sva usta, gde ti je savest. Zašto odmah nereče za Vučića nego sad to iznosiš u javnost.

  10. A koji su to vaši uspesi? Lako vam je da govorite iz perspektive bivšeg, niste bili tako rečiti dok ste bili aktuelni. S druge strane, svi nosioci visokih funkcija u pravosuđu nisu tu od juče. Znači nisu valjali ni pre 10 ili 20 godina, zašto tada niste reagovali?

  11. Pitanje je da li taj samoprozvani „najbolji student prava“ to radi iz neznanja ili sa namerom.
    On je čovek zadnjih namera.
    Sve je „kontaminirao“, pa i Zagorku Dolovac koja će jednog dana biti gonjena krivično.
    Hvala Vam na ovom tekstu, gospodine.

  12. Sajt vam je katastrofa.
    Od 15 vide se samo tri komentara.
    Ovo baš nervira.

  13. Ovaj čovek priča iz oblasti prava,ali kada bi se dodao i neki vremešni ekonomista,priča bi bila duža.Jer ekonimisti pričaju priču-narodnu -Šta vredi što krava domaćinu da dosta mleka,kad se posle ritne i sve prospe.Samo Marić i Hepy nevide prosipanje,On vidi i čuje samo kako se muze,a nevidi rasipanje.Jado,moj dje gledaš i šta vidiš i šta čuješ što narod veli……

  14. Oric nije isao u Nis da se bije. Mi smo ti koji smo usli bez objave rata u tudju zemlji, palili, pljackali i ubijali. Cistili teren za Republiku Srpsku. Bosnjaci su se samo branili, i to bez nekog oruzja, pod embargom. Protiv uljeza i pete srpske kolone. To je istina, ali, svakako, ona nama ne odgovara.

  15. Zgranuta sam i ljuta na ove vlast sto ne cine nista da se zlocini nad Srbima sprovedu .da otvore jame siftari gde su poklani Srbi…Jao Boze zar je moguce da presednik Vucic to cini

  16. Vukčević nosi cvet Srebrenice u kojoj je izvršen genocid nad Orićevcima,priznajem,ratnicima krvavih ruku od krvi srpskih civila koji nisu zaštićeni a tobože nevine žrtve Srebrenice su sudski nedodirljivi,a Haški kupleraj je oslobodio Orića i ubice Srba od sudske odgovornosti.Ni Sud Bih ih ne procesuira.Koliko je mržnje i prijetnji,uvreda u komentarima iz Sarajeva.Srpski mediji su antisrpski ili u najboljem slučaju neutralni kao da podržavaju genocid nad Srbima u Srebrenici.Smatraju Srbe seljake kojima su dali puške da se brane kao vojnicima.

  17. „Nisam pravnik, ali bode u oči da se zna da je neko učinio taj zločin a da se on negira ako ga neko u javnosti spomene jer je to izneo zaštićeni svedok.Nije li to ludorija i igranje sa pravdom ,ili samo sa Srbima?“

    Nije stvar u tome, kad takva stvar izađe javno tako na televziju više new predstavlja novopronađenu činjenicu koja je osnov za neko ponavljanje suđenja ili slično. Drugo kada se takve stvari pričaju okolo na tv mislite da je svedok i dalje raspoložen da svedoči. Da ne pričamo o tome da i taj okrivljeni tada zna opdakle je moglo da dođe do svedočeja o kojem događaju.

  18. Mnogo pričaš, a tako malo si uradio za Srbiju. Pa nisi ti jedini završio pravo, ali ti nedostaje patriotizam

  19. Čude me …pročitani komentari ….
    Zar još iko može u ovoj Srbiji da misli da je Vučić išta učio ..A kamoli …….ni blizu
    nije nikada bio Pravnom fakultetu u Beogradu.
    Dodatak na prvu laž . je priča o najboljem studentu na tom fakultetu.
    Ostaje pitanje ..gde su profesori Pravnog fakulteta i zašto i dokle će da Ćute?

  20. Ponovo pisem komentar jer prvi niste objavili.
    Ako je Vucic upropastio dokaze protiv N. Orica zasto tuzilac nije podneo prijavu protiv Vucica? Zar upropascavanje dokaza nije krivicno delo?
    Ovo je klasicno zamajavanje javnosti. Vucic prica javno o kriminalu i navodnim kriminalcima – tuzilastvo cuti. Tuzilac sad prica kako je Vucic upropastio dokaze protiv Orica, Vucic cuti. Narod guta a nema pojma i onda se svrstava navijacki.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.