Vulin: Besplatno školovanje u Beogradskoj poslovnoj školi 1Foto: Fonet/MOD

Ministar odbrane Aleksandar Vulin prisustvovao je potpisivanju ugovora između Ministarstva odbrane i Beogradske poslovne škole kojim se pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i članovima njihovih porodica omogućava besplatno školovanje u toj visokoj strukovnoj školi.

Ugovor su potpisali načelnik Uprave za tradiciju, standard i veterane Uprave za ljudske resurse Ministarstva odbrane pukovnik Slađan Ristić i direktor Beogradske poslovne škole Đuro Đurović.

Vulin je istakao da potpisivanje ugovora o donaciji Beogradske poslovne škole Vojsci pokazuje da je Ministarstvo odbrane posvećeno poboljšanju standarda pripadnika Vojske.

Potpisanim sporazumom omogućuje se da deca svih naših pripadnika koja budu želela da se upišu u Beogradsku poslovnu školu, i koja prođu odgovarajuće testove, mogu besplatno da se upišu u tu cenjenu privatnu visoku strukovnu školu i svoje školovanje završe bez materijalnih opterećenja za njihove roditelje, rekao je Vulin. To što su zaposleni u Beogradskoj poslovnoj školi donirali Vojsci nije novac poreskih obveznika, iz budžeta, napomenuo je Vulin i dodao da je to njihov novac, zarađen kvalitetnim poslovanjem na tržištu.

Đurović je istakao da svi zaposleni u Beogradskoj poslovnoj školi visoko cene napore koje pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije čine na svojim radnim mestima u očuvanju drћavnog suvereniteta i teritorijalnog inegriteta Srbije i bezbednosti svih građana zemlje.

Potpisujući ugovor o besplatnom školovanju dece pripadnika Vojske i doniranjem novca za kupovinu sunčanih naočara za pilote Vojske Srbije, želeli smo da u istoriji ostane zapisano naše poštovanje i ljubav koju osećamo prema našoj vojsci, rekao je Đurović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari