Vulin: Besplatno školovanje u Beogradskoj poslovnoj školi

Ostavite komentar


  1. Да би им то омогућио, јел испред министарства уносио по 9.000€ преко границе, или?

  2. Nadam se da vulinova tetka neće biti jedan od predavača, jer se čuvenom transakcijom nije pokazala kao uspešan i racionalan ekonomista. Nesrećnica verovatno ni ne zna kojem od vulina je posudila 205 000 eura.

  3. Jel to kod onog Đurovića što mesečno tankuje u džep po 600-700 hiljada dinara? Od provizije Vulinu tetka može da kupi još jedan stan.

  4. Sektor za investicije, Ministarstva prosvete pruža punu podršku ministru odbrane u cilju ekspanzije privatnih škola, s obzirom na to da je Sektor za investicije u poslednjih godinu dana realizovao nula dinara investicija za izgradnju, renoviranje i opremanje učeničkih i studentskih domova u Republici Srbiji. To što su sredstva obezbeđena, i što će da propadnu, nema veze. Ni srednja škola, ni fakultet nisu obavezni. Bog na nebu, Spomenka i Vulin na zemlji!

  5. Pozdravljam besplatnu skolarinu u svim skolama, mada je visa poslovna na losijem glasu po pitanju "sta dalje" … opet, besplatno je i vise je skola, ma kakva bila.
    Sto se tice SNS napora da ovo odrade, koja je poenta? Svejedno ljudi koji imaju i doktorske diplome nemaju posla u Srbiji osim ako ne postanu stranacki vojnici i nadaju se da ce njihova stranka dobiti neke tamo izbore pa da "ljuljaju"… svi odose iz Srbije… to je ono sto mora da se zaustavi, a to sigurno nije partijsko poslusnicko i vojnicko zaposljavanje nego jacanje ekonomije po medjunarodnim demokratskim principima, a po kojima je Srbija daleko na zadnjem mestu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.