Vulin: Današnji protest Save Manojlovića Srbiju koštao oko 330.000 evra

Ostavite komentar


  1. Iskreno, Dan državnosti je ! Ovaj protest je kao ono kad na Vidovdan Ameri bombarduju. Mogli su recimo da sutra protestuju. Mislim da bi Savo, trebalo da se pridruži braći u Crnoj Gori na protestima. Bio bi korisniji . Ne, ne uopšte ne verujem u iskrene namere tog čoveka.

  2. Stisni onda petlju pa kaži i koliko Srbiju dnevno košta višegodišnje direktorovanje Miroljba Grčića ! To je mnogo bitnije od ovog ptoesta. Osim toga, ako vam je bilo skupo, niste ni trebali da ga obezbedjujete…

  3. A koliko košta Depov i Ronhilov dolazak u Srbiju? Pa narod plaća da se vi zajebavate sa tim plehovima-ordenjem!

  4. Pa moglo je da nekosta nista trebalo je samo malo razmisliti, a ne kosta nista da se poslusaju gradjani ove zemlje zar se g. Vucic ne kune u gradjane i kako sve radi za gradjane, trebali ste to da naucite do sada g. Vulin, a kako ste dosli do toga iznosa mislim neradni dan je drzavni praznik pa kako onda nesto kosta????? ili vi to onako odokativno kao ucenik g-dje Mire Markovic. Ziveli

  5. To je mnogo manje od uvozne struje koju trošite na novogodišnju rasvetu a prošla je i Kineska nova godina. Protesti su bili mirni i ne znam zašto ste izveli toliku policiju, pa je i ovaj trošak stvar vaše pogrešne procene opasnosti. Zaključak je da nemate pojma šta radite sem da razbacujete naše pare.

  6. Zaboravio si il se pravis lud.Koliko je Srbiju kostao jedan Karic,Subotic,Miskovic,Kertes,Davinic.To si zboravio,ali ima nas koji nismo.

  7. Okej sve i da je toliko, jel možemo taksativno dobijemo šta to toliko košta, ako već nećete da nam za vaše gluposti kažete šta koliko košta i kakav je sistem „bodovanja“, aj nam bar recite za naše „gluposti“

  8. Koliko nas je kostao spomenik Stefanu Nemanji koji nam ne treba ni za sta i koliko je Srbiju tj nas kostala proslava 13 godina SNS-a kada ste ljudima iz budzeta davali po 3000 i sendvic i organizovali prevoz da bi „sakupili 40 hiljada ljudi“ licno znam nekoliko ljudi koji su autobusima isli 300 km do BG-a za 3000 i 2 sendvica na taj vas miting. Koliko nas je to kostao, siguran sam mnogo vise od 330 hiljada. Koliko ste bezobrazni to nije normalno

  9. Ova sadasnja vladajuca sekta nas kosta svakog dana milijarde evra, a ti se brines. Mozda ti tetka posalje jos koju lovu

  10. Kako tetkino detence lako računa u evrima. Isto kao i u dolarima. Talenat za devizne transakcije. Tabakovićka i Mali dobili konkurenciju.

  11. I ti si mene koštao veliki muka u životu,propasti,inflacije,rata,spavanja pod šatorima,bolesti……A opet si se povampirio da sa radikalkskom naftom sve dokrajčio,što ste započeli devedesetih.

  12. ispada da nije tako loše kad se predsednik kršeći ustav umeša u rad MUP-a. Izgleda da je u hijerarhiji predsednik preskočio i Anu. To koliko protesti koštaju Srbiju je nebitno koliko je nebitan i Vulinov stan.

  13. Pa više košta tvoje i Vučićevo vozikanje, i svakodnevni nerad, i šta ćemo sa tim.

  14. 1067 ŠV – tablice ovog majmuna raspalog matorog, ako je neko voljan da mu digne auto.
    Možda ću i sam

  15. Pa šta!? Te pare ste oteli penzionerima da bi ste isplatili Savu!!! Malo li je!? ALI, TO NE KOŠTA DRŽAVU, TE PARE STE VI U SNS UKRALI PENZIONERIMA, VULINE BRUKO, TI LI ŠTITIŠ RADNIKE I PENZIONERE O VUČIĆA I LOPOVA RAZNIH KONFESIJA!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.