Vulin: Majić je licemeran, ne čudi što kritikuje objavljivanje dokaza o zločinima klana Belivuka

Ostavite komentar


  1. Tuzno je kakav mediokritet zauzima mesto ministra unutrasnjih poslova. Urnebesno je sto misli da ima dovoljno pameti i znanja da deli lekcije iz pravosudja i prava.

  2. Samo u Srbiji Mister Bin može biti ministar. E Srbijo pod šljivama…

  3. Sudiju Majića poznajem iz viđenja iz pripravničkih dana, preko njegove pozicije presednika suda.Smatram da je dobar sudija i pravnik, književnik, prisac, analitačar i glasnogovornik u javnom životu. Većina stvari je u pravu. Jedino što mi tu nije jasno i što ne štima, je pozicja sudije i javnog debatnika, što mislim da je nespojivo. Mislim da bi društveno bio mnogo značajniji kao javna ili politička ličnost,ali po meni kao pravniku to se kosi sa pozicijom sudije, koji ne bi trebao da se bavi nikakvim drugim poslom,a i pitanje je da li na to ima pravo.

  4. Ispada da sirotu srpsku politiku diktira tzv veciti derbi koji je od simpaticnog vojnickog nadmetanja presao na krupnije mafijaske poslove,svoje klanove i vodje medju politicarima,sto se vidi.I sav fudbal se pretvorio u biznis,korupciju i nasilje.Motivi? Brz i lak novac i tzv politika,izborni ciklusi kao kladionice,također,novac.Beograde,samo temeljna lustracija i nezavisno sudstvo dolazi u obzir,pre bilo kakvih namestenih izbora.

  5. Vulin je u pravu.
    Majica treba izbaciti iz pravosudnog sistema.Na njegovo mesto dovesti nekog sa SNS -akademije.Hajde molim te.

  6. Interesantan je pokušaj Vučića, a sada i Vulina, da optuži opoziciju, i druge neistomišljenike, kako su oni maltene formirali Belivuka, i da ih koriste kao svoju paravojsku.
    A istina je sasvim drugačija. Vučiću, pitaj Nedića, on će ti sve objasniti.

  7. Dok se istraga ne zavrsi u javnost ne izlaze informacije g ministre. Skrecete paznju sa loseg zivota na vase clanove i klan koji je radio za vas. Zasto se ne uhapsi Hrkalovic. Bojim se da zna previse i da su dokumenta spremna za slanje u slucaju njenog hapsenja ili ubistva. Tako da se dolazi direktno do predsednika i cele vlade. Ne lazite vise narod, mogu da vam veruju samo vasi botovi.

  8. Srbija je pod rukovodstvom Vucica i njegovih poltrona, postala leglo kriminala u kojoj se najbezbednije osecaju ubice svih masti. Nikada i ni u jednoj drzavi, mafija, a pogotovo ubice, nisu imali takvu podrsku vlasti kao u Srbiji danas. Vazno je da njihov „posao“ donosi korist Vodji. Medjutim, vodja slabo zna istoriju, koliko god mase svojim indeksom, svi takvi kao on, zavrsili su na isti nacin…

  9. Vulin bi konačno mogao da pokaze dokaze za pare iz Kanada i kako i po kom osnovu se useli u Pavkovivevu Vilu?
    Tada neka se javi za rec i moze da komentarise,
    O Porodici i devedesetim ce tek doći na red.

  10. Kada Vulin uzme u usta bilo koga ,taj mnogo vredi.
    E,posle nastupa primitivizam i strah, koji bljuje kao aždaja.

  11. Jedino sto dobro Vulin radi,jeste da bira vladara.
    Tada krece samosrozavanje i p0dahistvo.
    Dalje ne moze da se sreza i sprema Muse pa,pa ,ali bez 8ceka sto je naplatio svojim delom.
    Tetka,Pavkogiceva vila na Dedinju.
    Ajmo Vulin,malo o tome i deviznim racunima po svetu.

  12. Đukić je uhapšen u vreme ministrovanja tvog koalicionog partnera Ivice Dačića, zvanog „odsečen, koji je pomagao Partizan kapom i šakom.Pustio ni on Đak u da mu je dao još jedno podstiče.Isti ste on podstiče nemam u itd a ti tetku iz Kanade.

  13. Srbija nikada nece biti normalna drzava dok ti ne zavrsis na robiji,ili jos bolje,na obavezmom psihijatrijskom lecenju.Ti si poraz svih normalnih i postenih gradjana ove,sa vase strane,silovane zemlje.

  14. Da li to vlada pripravnik brani vrhunskom pravnik da konstatuje da je iznošenje dokaza u javnosti iz postupka koji je u toku neprimereno………?

  15. Za Aleksandra Vulina sudija Majic je jedan pametan gospodin pa kada pomene pomene njegovo ime treba da ustane iz postovanja prema njemu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.