Vulin odao poštu bivšem predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću

Ostavite komentar


  1. Izgleda da cemo mu svi odavati postu jer je bio bolji i od ovih na vlasti i od pete kolone koji su na njemu napravili karijere i zaradili brdo love.

  2. Zar je ovo moguce? Danas u 2020.?Jedan ministar se klanja covjeku koji je unistio SFRJ od 1987-1990?! Koji je poveo 4 rata 1991-1999 i koji je glavni krivac za veliku bol, patnje i razaranja na ovim prostorima? Kako Srbija moze u 21 stoljece sa ovakvim „likovima“? Stvarno sokantno! Volio bih da mi netko iskreno odgovori. Molio bih da objavite post jer me kao vasem zapadnom susjedu jako zanima sto se to kod vas desilo tada a desava se i danas. Hvala.

    1. Nisam odavno postavio komentar na bilo koji clanak ali kada se pise o Milosevicu posebno me pogodi jel ga krivim za mnoge stvari u privatnom zivotu, i njega i ovakve Vuline koje je izrodio.

      Ja iskreno ne poznajem ljude koji podrzavaju ovakve likove i uvek se cudim ko su ti ljudi koji jos uvek glasaju za Vulina, i odaju postu Slobodanu.

      Znam da ih ima mnogo, jel ti isti podrzavaju i politiku SNS, i bacili su Srbiju u duboku izolaciju.

      Uglavnom me je sramota kada vidim koji „likovi“ vode ovaj narod, ali verovatno sam u manjini jer SPS-SNS-JS-SRS dobijaju vecinu glasova godinama.

  3. I treba da mu odaš poštu, on ti je dozvolio da budeš dezerter u vreme kada su najbolji sinovi Srbije ginuli zbog njegove bezumne politike.

  4. Iskreni Vulin. Nikad se nije odrekao ni SLobe ni njegovo zločinačke politike. Nesebično neumorno radi na vraćaju devedesetih. Još Miloševića da izvadi izgroba i da ga postavi na tron. Za bolje i nismo. Kad smo mogli, oprostili smo ovim likovima koji nam sada ne opraštaju za sve pare. I preko toga.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.