Vulin: Policija dokazala da je Vučić prisluškivan, čekamo reakciju tužilaštva

Ostavite komentar


  1. Kriminalci na slobodi, političari na vlasti ogrezli u korupciju. Tužilaštvo ćuti. Jedan čovek, član Visokog saveta sudstva i Državnog veća tužilaca, ujedno i visoki funkcioner SNS, advokat po struci, zastupa osobe koje se terete za teška krivična dela. Da li iko u ovoj državi veruje u pravično sudjenje ovim osobama, ili razmišlja kao većina slobodnih ljudi, tresla se gora rodio se miš. U prevodu, poligraf će presuditi.

  2. Policija sudstvo tuzilastvo vojska I sve nazovi drzavne institucije nisu u sluzbi naroda vec su u sluzbi ovih sto su prisvojili drzavu zarad svojih interesa dok ove nazovi institucije pljackaju narod kroz poreze akcize takse pdv poskupljenja kazne otimanja stanova kuca sa privatnim izvrsiteljima napravili drzavu za njih

  3. Nisam znala da je MINISTAR Vulin policajac? Kaze: „Mi sve znamo…“ Ko su ti MI? Kao i njegov gazda, i on se bavi poslovima koji NISU u njegovoj nadleznosti. Ministar ne sme da se mesa u rad policije. Njegov posao je da obezbedi USLOVE da policija radi svoj posao, a ne da vodi istrage.

  4. Ovi što komentarišu oni su sveznalice dajte im neku funkciju u tužilaštvu ili vladi možda će zemlja krenuti na gore a oni to priželjkuju pognize im ljudi glasajte za takve a mi ćemo istrpeti bez uvreda na njihov račun

  5. Jel policija otkrila kako si uneo 200.000 evra iz Kanade? I kad nastupa tužilaštvo?

  6. I mi ,narod,odavno ocekujemo reakciju tuzilastva,ali tuzilastva,a ja licno da mi se ti sklonis iz vidnog poljs,trajno!

  7. Prisluškivanje je vršeno i radi dostavljanja podataka jednom privrednom društvu radi učešća na javnoj prodaji zemljišta u Novim Banovcima. U to su umešani Milinković i Biljana Ivković Popović. A Stefanović sve odobrio. Dijana sprovodila. Svašta su oni radili.

  8. Ne postoje ama bas nikakvi dokazi. Ni indicije. Nista. Trazili smo, nema nicega

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.