Vulin: Primiću zaštitnika; Janković: Sramote bez

Ostavite komentar


  1. Baš je tužno kad vidite da je postao važan i moćan neko za koga ste mislili da će biti niko i ništa sve do kraja sveta…

  2. Ma daj sačekaj još malo pa ćeš ga primiti na razgovor kao predsednik Republike Srbije uskoro.

  3. Drug Julin vezba za buduceg predsednika, pa je promenio stav, jer mora da primi svakog gradjanina, ako on to zahteva. Bravo!

  4. Jankovic nije ni zasluzio da ga primi niti jedan ministar a pogotovo kada trazi sastanak a promasio je ministarstvo.

  5. Dok je ovakvih poput Vulina,Dacica,presidenta Nikolica, Seselja .. .. i slicnih patriota
    Srbija nema sta da brine. Neki ce kopati i dalje po kontejnerima a ostali ce se valjati u zivom blatu do iznemoglosti.

  6. Neka se javi neko koga je on ove godine zastitio a ogromne pare nam uzeo preko cetiri miliona dinara samo za ovu godinu…

  7. Primiće ga sa zadovoljstvom…… Kultura dijaloga je najbitnija, da se Srbiji otvore oči primerenim personalnim pregnućem.

  8. Ocigledno je da Jankovic sedi na dve stolice i da se krije iza javne funkcije i bavi politikom!

  9. Jankovic na svaki nacin pokusava da puni novinske stranice…Soraja i Tamara su mala deca za njega!

  10. Nista bolje od lazi se ne moze ocekivati od coveka koji koristi funkciju kao bi ostvarivao licne interese.

  11. Muka mi je od ovog poslusnika stranih ambasadora…zasto ne da odgovore kako mu jeprijatelj stradao?!

  12. Jankovic je zastitinik gradjana i treba da se drzi toga, a ne da vodi politiku protiv Vlade i da sprovodi tudje zamisli stranih interesnih sfera.

  13. Uvek postoje prioriteti. Zaštitnik može da sačeka na prijem, a sigurna sam da će njegov zahtev biti ispoštovan.

  14. Tako to izgleda kad koristiš javnu funkciju na koju si postavljen i debelo plaćen, pa zamlaćuješ narod sa kojekakvim tviter porukama.

  15. Ja ne znam koga i šta štiti ovaj Janković, mene kao gradjanina Srbije sigurno neee.

  16. Jankovic je politicar koji svoju funkciju zastitnika gradjana koristi u te svrhe.

  17. Stvarno je krajnje vreme da Jankovic osnuje svoju politicku stranku i sam se uveri da li uopste ima ikakvu podrsku gradjana.

  18. Problem je što je Janković prikrio da Vulinovo ministarstvo nije nadležno za problem koji zastupa Janković.

  19. teško zemlji koja ima vulina za ministra. taj kadar mire marković, može samo da bude ratni bubnjar.

  20. Čovek krenuo u predizbornu kampanju,biće od njega dobar predsednik………Kućnog saveta(Možda)

  21. Što ti je demokratija,radiš izmišljen posao,plaćen debelo i još zezaš državu.

  22. Radikali, očigledno, ulažu mnogo novca u "botovanje". Nisu ni svesni da taj nesnosni smard koji se širi iz tih nepismenih bljuvotina može skupo da ih košta. …

  23. Aleksandar Vulin je procenio da zastitniku gradjana Sasi Jankovic nisu dobre namere, jer Jankovic suruje sa Amerikom, tacnije sa ambasadorom Skotom!

  24. Iskreno država Srbija nije zaslužila da ovakav čovek koji je sklon izmišljanju i iznošenju sijaset laži, čovek koji se bavi isključivo politikom a ne poslom za koji je plaćen 358.000 dinara, obavlja funkciju Zaštitnika građana.

  25. Nije moguće primiti Jankovića jer on kasno ustaje, treba da prošeta psa, odradi tviter, pročita šta je tog dana rekao i uradio Vučić, i krene na posao oko 12 časova, a Vulin radi od pola osam što je za Jankovića prerano. Vulin kaže da će Jankovića primiti i vikendom a pobogu ZG ne radi ni radnim danima, pa gde nađe subotu i nedelju.

  26. Jankoviću, upristoji se, pitaj skota šta znači to što si rekao, pa onda izađi u javnost. Kampanju si počeo dok si ombudsman , a to ne bi smeo.

  27. Jadan je taj koji u srednjim godinama radi vikendom. Vikendom rade početnici, pripravnici i oni nesposobni da u radno vreme završe poslove, baš onako kako su i škole završavali, po bar dve godine za jedan razred. Bravo, Jankoviću! Ostvareni i sposobni ljudi odmaraju i uživaju vikendom, onako kako i Bog i zakon zapovedaju.

  28. Jankoviću bi bolje bilo da da ostavku na svoju poziciju i ostavi to nekom poštenijem da radi a da se onda bavi politikom koliko god hoće jer on nije nikakav zaštitnik građana.

  29. Saša Janković nije nikakav zaštitnik građana već čovek koji se krije iza svoje pozicije i bavi se politikom,tako da je sasvim jasno ko je sramote bez,a to je svakako Saša Janković.

  30. Jedini koji je ovde bez sramote je Sasa Jankovic,on nema ni stida ni srama,koristi svoju poziciju da bi se bavio politikom sto je vise nego skandalozno i sramotno.

  31. Jel ti i to Jankovicu rekao Kajl Skot da izjavis?Mislim da je jedini ovde bez ikakve sramote Jankovic,a sam je sramota jer se koristi svojom funkcijom da bi se bavio politikom.

  32. Laz postaje obazac ponasanja Jankovica, posebno kako je u kampanji pred predsednicke izbore.

  33. Eh, kad smo docekali da onaj nekadasnji Mirin potrcko i skutonosa odlucuje o necemu u ovoj drzavi, nemamo se cemu cuditi.

  34. Jankovic je politicki obojen i kao takav ne bi smeo da obavlja funkciju zastitnika.

  35. Naš vajni zaštitnik treba da se smeni, ne dati mu da da ostavku, smeniti ga, ako on da ostavku on je pobedio.

  36. Ne treba se povlačiti, nema Janković uticaja u narodu, on je potpuno u narodu kao duh koji hoda sa barutnim česticama oko glave.

  37. Jankovic ima otvoreni poziv da bude primljen kod ministra Vulina,trebao bi ipak da ode na taj sastanak koji je sam inicirao.

  38. Znam da moj komentar nece biti primljen, ali hocu samo da kazem, kakvo jedno bedno govno ovaj Vulin – a i vecina skime se Vucic okruzio. A nije ni on bolji, mozda i gori. Zao mi je za normalne i postene ljude kao sto je Jankovic, koji moran da slusa ove komunisticke budale. Dosta je da samo moderator ovo procita, osecacu se bolje.

  39. Botovi, pazite šta pišete, škodi te Vučiću.Gospodin ambasador USA nije skot nego SKOT.
    Vučiću je Janković trn u oku zbog Savamale pa je napujdao ovog nečoveka Vulina da ga ponižava.
    Svako ko neumereno mnogo radi nije dorastao poslu koji obavlja.Kad se još time hvali, to je udvaranje naivnim i prostim biračima!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.