Vulin: Protesti nemaju veze sa ekologijom, policija će morati da primeni nasilje

Ostavite komentar


  1. Vuline, pitanje postavi sebi, šta radiš? Ti si kao fol socijalista? Kako, kada braniš nasilje nad golorukim naridom, pretiš nasiljem, ne poštuješ prava građana, odobravaš prebijanja itd itd. Ti socijalista? Malo morgen, što bi rekao pokojni Milošević. On je bio humanista u odnosu na tebe i tvoje huligane.

  2. Ako policija bude reagovala i narod ce reagovati, zar da mirno stojimo i dozvolimo da nas mlate motkama i čekićima???

  3. Moje je mišljenje da je jedan deo populacije naroda napokon progledao i naravno da organizuje proteste . S pravom se organizuju jer je svega sve manje u Srbiji , od ljudskih prava , demokratije pa i do čistog vazduha.
    ministar Vulin nam je očigldno primer onih ljudi koji sve znaju i mogu sve da rade. Očekujem ga u sledećem mandatu u ministarstvu zdravlja jer je očigledno čovek završio bar 6 fakulteta i ima bar 5 doktorata.

  4. „Prave se nepotrebne tenzije. Ali, ako to zavisi od policije onda će policija reagovati u skaldu sa svojom snagom i ovlašćenjima, onda ćemo morati da primenimo nasilje“, rekao je Vulin u jutarnjem programu TV Hepi, navodieći kako policija „radi sve da do nasilja ne dođe“. Lepo lepo

  5. Vojnik sam u penziji i nikada nisam mogao da shvatim da ministar policije ili vojske može biti lice koje je izbeglo služenje vojnog roka i to kada su mnogi vojnici i rezervisti izginuli za Srbiju! Isto je neshvatljivo da su Rokfelerovi plaćenici nevladine organizacije koje mogu dobiti novac od bilo koga, a nisu „patriote i stručnjaci“ kriznog štaba, koji deceniju i više, primaju takva sredstva i rade u korist.., koga???

  6. Pitam se, razmišlja li Aleksandar Vulin (iz pristojnosti i obzira prema portalu danas i čitaocima nazvaću ga imenom i prezimenom iako imam ceo arsenal pogrdnih imena za njega) šta će biti kad ova vlast padne, a pašće! Huškati policiju na vlastiti narod kojem su dozlogrdile tiranija i diktatura, nezapamćene u istoriji ove zemlje i naroda, kojem je puna kapa i kriminala i korupcije a aktuelna vlast je oličenje i jednog i drugog. Da ne kažem da je u gotovo familijarnim odnosima je sa podzemljem.
    Umesto da se policija bavi kriminalom, da goni lopove, secikese, batinaše, Vulin će da ih tera da biju sopstveni narod.
    E, neće to ići, jer ako su ljudi, a verujem da su većina policajaca časni i pošteni ljudi, otkazaće poslušnost onima koji rade protiv interesa svog naroda a u interesu lokalnih i belosvetskih tajkuna, upropaštavajući državu i sve što je čini uz odgovarajuću nadoknadu.
    Buna je počela, dahije će pasti. Pali su oni turski, pašće i ovi naši!
    Zakucaće jednog dana policija i Vulinu na vrata!

  7. da li onaj avion , što ste kupili bez podnošenja računa, stoji spreman da može odmah da poleti???

  8. Sram te bilo ako imas iole stida i srama. Ista ta policija se skloni i okrene glavu kad vasi partijski placenici tuku narod motkama i cekicima. Zar vam je ta prokleta vlast tolika bitna da bi gurnuli drzavu u sukobe.

  9. Čiji su plaćenici osobe na vlasti.Nešto mi ne deluje da rade za dobrobit svoga naroda.Mislim na ekologiju.

  10. Vuline, nadam se da nećeš još dugo. Preterao si sve norme pristojnog ponašanje. Bahati nazovi čoveče.

  11. Ono sto sijes to i zanjes…ministre,nasilje nad kim? Nad onima sto drugacije misle i vole Srbiju?! Motka ima dva kraja!

  12. Danas prodjoh pored pregazenog kuceta. Kada prodjem tuda za 5 dana to raspadnuto kuce ce i dalje lezati tu i siriti zarazu jel naravno niko nije nadlezan za to. Ekologija zastita zivotne sredine,zastita prava gradjana da misle i budu drugaciji,da dobiju posao bez da moraju da se uclane u stranku….i jos ix nepravilnosti. Morate i vi znati gde je granica ljudske tolerancije

  13. Vulin, a i svi ostali, jeste li sigurni da će u avionima za London biti mesta za sve vas i sve vaše? Teško je zlato,znate?A jel mislite da je Mirjana Marković otišla srećna?

  14. U čijim je rukama bio čekić? Strašno! To me podseća na Jasenovac, a ministar smatra da treba žešće

  15. Kako je to policija reagovala u Šapcu? Shodno ovlascenjima dopustila batinasima da napadaju one koji protestvuju? Isto kao što je, nedelujuci
    dopustila nekima da napadaju svakoga, pay i stanare koji ne žele mural Mladića (ili bilo kog drugog) da im crta po zgradi? Samoinicijativno ili po vašim instrukcijama. Pomalo (ili prilično) ste selektivni u tome.

  16. Postoji razlika izmedju sile i nasilja.Sila je instrument prinude ,nasilje je nesto drugo.Prinudu,tj silu primenjuju organi bezbednosti,a nasilje nasilnike grupe,navijači,huligani,i ona je kaznjiva

  17. Posle povlačenja predmetnih zakona slede uslovi za oslobađanje RTS, REM-a,izborni uslovi, ….
    Gotov je!

  18. A,fašizam nije ako neko naredi da se ta policija povuče i da se puste kriminalci,narko dileri i ostala bagra da motkama tuku goloruk narod i još da dođu sa aztomobilima DRŽAVNE BEZBEDNOSTI.A,bagerista inače odlično ga poznajem lokalni kriminalac,kum SANDOKANA.Narko diler i zelenaš.Ima pravo da provocira i pokuša da gazi narod.Doćiće uskoro kraj i vama ali nećete se izvući kao PETOG OKTOBRA…TO VAM GARANTUJEM.

  19. Ministre, policija treba da primeni silu i spreči nasilje. A zašto to nije uradila ?

  20. Da li je ovo najava građanskog rata??? Tebi je sve jedno, zbrisaćeš kod tetke u Kanadu. Nije ti prvi put da dezertiraš nulo od nule!!!!

  21. Diplomac kragujevačkog „hiper-mega produktivnog“ fakulteta i tetkin ljubimac, izgleda nije mnogo toga naučio. Osmanlije, Austrougari, ljotićevci, hitlerovci i staljinisti su primenjivali nasilje nad srpskim narodom. I zna se odavno kako su svi oni prošli.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.