Vulin: Vojska Srbije brine o svojima

Ostavite komentar


  1. Vulini su zaboravili da saopste da se radi o stanovima koji su se izgubili iz evidencije, koji su bili sluzbeni a raniji korisnici umrli i sl., da stanove lica uzimaju u vidjenom stanju, dakle neuredjene i van standarda novih stanova koji vojna lica dobijaju na neodredjeno vreme sa pravom otkupa. Jos ako uz stan primaju i dugove za komunalije koje nije izmirio raniji korisnik, usrecili su se. Kada udju u otkup, otkupnu cenu ce da im kreiraju kao da su usli u sredjen stan. Ove stanove obezbedili su Vojno pravobranilastvo kroz sudske postupke i Vojnogradjevinska direkcija kroz cesljanje evidencija stanova na upotrebi. Radovna procedura je da lice preuzme kljuceve od komisije, s kojom sacinjava zapisnik o primopredaji. Izgleda nisam procitao izmene Pravilnika o resavanju stambenih pitanja u MO i VS, prema kojima ministar odbrane (u ovom slucaju vise njih) deli kljuceve. Jedva cekam da odem u vojni hotel „Omorika“ na Tari, mozda na recepciji zateknem Vuline.

  2. Ostala je dilema nakon citanja teksta: da li su Vulini ovim simbolicnim cinom postali tetka pukovniku Milovanovicu i ostalim srecnicima?

    1. Junačino, ako ti se komentari samo svode na vređanje a ne znaš ništa konstruktivno i pametno da napišeš, najbolje ti je onda da i ne komentarišeš.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.