Vulin: Zanimljiv stoički mir kojim članovi SNS-a posmatraju kampanju protiv Danila Vučića

Ostavite komentar


  1. Ako je sve laz, zasto ne pohapsite vise te silne lazove?
    Ali zasto ne uhapsite kapetana koji je rekao lepo od koga je sta dobio?
    Ako laze, morace nazad u zatvor zar ne?
    Sta mudrujete vise.
    Uhapsite i sve te zute i plave.
    Samo brbljate.
    A da li je ispitano zasto je sluzbemi pas tako jasno markirao vulina?
    Sta je sa tim psom? Jel jos u sluzbu ili?
    Vrlo zanimljiva scena.

  2. Godpodo clanovi SNS, vas 700.000 koliko vas ima! Eto, doziveli ste da vas proziva „lider“ manjinskog koalicionog partnera koji predvodi silu od 48 ljudi. Pa da li je moguce da on Vucica vise voli od vas. Vulinu sve verujem, ali ovo bas ne mogu.

  3. A trebalo bi da urade sta?Da zastite kriminalca juniora?Vi ste ministar (nazalost) a ne sef obeedenja mafijaske porodice,ili ste pak to?

  4. Upravo na tome karijeru je vesto izgradio Aleksandar Vulin – na besomucnoj verbalnoj odbrani Aleksandra Vucica i svih clanova njegove porodice. To je podrazumevalo besomucni neverbalni progon neistomisljenika. Zanimljiv je clanak objavljen 2. avgusta 2012. broj 1126 (moze se naci u elektronskoj arhivi), kako je zapoceo karijeru, kojim recima i stavovima, a kako ju je gradio sa iskustvom svih mehanizama koje je posedovao JUL u kom se kao covek i politicar formirao.

  5. U pravu ste gospodine ministre oko epiteta, koji vas prate poodavno. A i što se tiče ove ogromne i neodgovorne većine iz SNS, jedino niste sigurni u razloge njihove inertnosti. Možda naslućuju, da se treba polako udaljavati od nekolicine, koja je preduboko zaglibila!?

  6. Zanimljive su i slike ministre,vase, a i Danilove sa vodjama navijaca..objasnite to ministre policije..

  7. Ovaj Vulin, prevazišao sebe, u udvorištvu. Od mene ima 10-ku za umetnički doživljaj. Cela moja familija i prijatelji uživaju u njegovim izjavama.

  8. Svaki građanin ove zemlje treba da stane u zaštitu svakog deteta aposebno u slučaju porodice Vučić. Jer ako oni nemaju obzira prema porodici predsednika i ako im se dozvoli da nekažnjeno napadaju, šta drugi da očekuju.

  9. Pa šta se dešava sa ovim gospodinom,ovakve izjave i tumačenja nisu ni za osnovce,jako je proziran a to će videti na izborima.

  10. A možda njihov „stoički mir“ potiče od malo drugačije percepcije nego što je tvoja, iliti u prevodu, znaju da lupetaš gluposti i imaju pametnija posla nego da se time bave?
    Jer ni u SNS-u nisu baš svi idioti i njihov problem nije manjak mozga (imaju ga sasvim dovoljno, hvala lepo), nego više odustvo morala, ličnog integriteta i poštenja. Ali kako god, ne treba ih tretirati kao idiote i servirati im ovakve priče za idiote!

  11. Ministre, zar ne bi trebalo Tužilaštvo da reaguje i ispita poreklo novca datog na „dar“, zatim akciju potpisivanja za Zvezdana? Šta sa time imaju članovi bilo koje stranke kada se radi o imovini?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.