Yandex.Taxi došao u Srbiju

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Sto sada taksisti ne protestuju? Zato sto im je placeno da protestuju .
  Primaju 150e dnevno za reklamu Yandexa na taksiju!
  Isterali su svog coveka sa trzista jer im je rus fino platio, hvala Vladi!
  Nagovorili su grupu taksista da zablokiraju slaviju na par sati i onda kao „bili smo prisiljeni da prihvatimo uslove, mi smo pravedni!“.
  A vlada mesecima prije u dogovoru sa rusima da prihvate njihovu aplikaciju!
  Od ovoliko nasih programera i aplikacija! Dzaba radite, sav vam trud propada narode. Vise volite pare nego svoj narod! Najescete se hleba od Yandexa,a sutra kad nekom vasem tako ukradu posao stranci, kukacete!
  Prodane duse

 2. Ne znam da li neki umeju da čitaju ,yandex ponudio taxistima i taxi udruženjima a ne sarađuju sa onima koji nisu taxi vozači.CarGo je mogao da svoju uslugu ponudi taxi vozačima a učinio je to sa vozačima koji nisu taxi vozači,morali su da znaju da u Beogradu postoji ograničenje broja taxi vozača i da u Beogradu nema 10 miliona stanovnika od kojih se bar 500000 vozi nekom vrstom taxija

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

18. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.