Za dve nedelje moguće potpuno zauzeće kovid bolnica

Preti nam krah i zbog malo medicinara

Ostavite komentar


  1. Svasta on sebi dozvoljava.
    Pre svega nam objasnite DRUGI PIK PRVOG TALASA ,I IMENUJTE ODGOVORNOG.
    DOTLE UOPSTE ME NE ZANIMA STA PRICATE.
    Sta nam rekoste doktore o kaznama ,pretnjama ,i ostalom bezobrazluku i bahatosti.

  2. Ne sedoste ni u jednu fotelju .Izgleda nije bilo dovoljno samosrozavanja.
    Ko je izmislio DRUGI PIK PRVOG TALASA I UMESTO DA ODGOVARA ZA IZGUBLJENE ZIVOTE ,SEDI U MINISTARSTVU ZA RAD( sem maski obavezne ce biti i pelene) ,A DRUGI BROJI APANAZU OD SZO.

  3. Krece voznja pacijenata iz N.Pazara u Nis .
    Tako su radili i Italijani u prvom talasu.

  4. Drzava ne moze da izmisli medicinske radnike. Nema potrebe za tim. Dosta je da ih zadrze posle skolovanja a ne da nam odlaze i iskusni i tek otskolovani

  5. Gospodine Panicu, zbog cega primate 400 pacijenata dnevno? Da li ti pacijenti zaista zahtevaju hospitalizaciju ili je to naredjeno po protokolu, u cijem pravljenju je ucestvovao i “iskusni” krizni stab? Radim kao lelar u inostranstvu, zna se koji se pozitivni pacijenti hospitalizuju i sa kakvom klinickom slikom. U Srbiji najblizi prijatelji i bliska rodbina( znaci nije rekla kazala) su bili hospitalizovani sa vrlo lakom klinickom slikom, da nisu bili pozitivni okarakterisalo bi se kao laksa prehlada. Bliski rod je 2 nedelje proveo u bolnici ni sa kakvim simptomima, jedina indikacija su bile godine i sto je srcani bolesnik. Ne moram ni da opisujem posledice koje je imao po izlasku kao “zdrava” osoba, zbog neprekidnog lezanja i dodatne psihicke tegobe. Zasto neko od vas postenih ne izadje i kaze zaista o cemu se radi? Zasto je ljudima koji nisu Kovid pozitivni uskraceno osnovno pravo na lecenje? Da li cemo ikad saznati te odgovore i dokle cete plasiti narod sa brojkama, punim bolnicama itd?
    Molim da se objavi komentar!

  6. Ne mogu da shvatim naslov Moguce je popunjavanje kovid bolnica? Izjava od nekog uzeta kao I ja kad bih nesto nagadjao pa kazem moguce,mozda itd. Kad dodje dan sve vas novinare pohapsiti a I ove budale sto nose maske,niste prosli pored novinara!

  7. Nemojte da paničite,molim vas.
    Država će uvesti ozbiljne mere zaštite stanovništva.
    Čim prođu Dodikovi izbori.

  8. Iz grafika izlazi da ima skoro 40,000 ukupno obolelih u Srbiji? (53,495 – 14,476)

  9. u najnovijoj verziji vlade su i dva hotelijera . hoteli, tj njihovi vlasnici se od početka epidemije žale da su nezaposleni i prazni, a država je reagovala i uplatila im po par stotina evra pomoći za svaki krevet. obzirom da se svi u vlasti svakodnevno kunu da sve što rade rade u „interesu građana srbije“ sada je trenutak da to potvrde u praksi.

  10. au kakva slika, samo da se najezis, i molis boga da ne zavrsis tamo, gde je ova slika napravljena!

  11. Ne dramite nego proširujte kapacitete. A ako država nema para pitajte autokratu Vučića što je besmisleno kupovao onoliko oružje, kao da se spremao za rat. Na kraju, šta da je naišlo nešto tipa španske groznice?! Nema kukanja, nego borba, bre.

  12. Najbolje otvoriti jos po koji trzni centar ili,ne daj boze, primiti pomoc od rusa (u tenkovima, naravno), mozda to pomogne. Ako ne, molitva ce mozda da upali, nikad se nezna…

  13. Hvala bogu da imamo vlast koja ce nas spasiti od ovog virusa i neznam sta bih mi bez njih jedva cekam da izadjem opet na izbore da glasam za njih.

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 7

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.