Za laž godine izabrana Vučićeva izjava: „Mi smo izgradili 147 bolnica, domova zdravlja, zdravstvenih objekata izgrađeno, a oni nula“

Ostavite komentar


  1. Vi ste pukli.
    Ovo objektivno novinarstvo? Pa ni jedan opozicionar!
    Naravno nećete objaviti ni jedan moj komentar, kao i svaki do sada koji vam se nije svideo.

  2. U generalnoj konkurenciji vucic je apsolutni pobednik, jer sve sto god je reko i izjavo vec sutradan se ispostavilo da je laz.

  3. Ja bi za laz godine izabrao tu o prosecnoj plati 2012 godine od 326 evra posto je tada bila mnogo manja.

  4. Zaboravili ste onu izjavu da je „on“ najveći ktitor manastir Hilandar još od kralja Milutina. Ili to nije laž, već besmislica.

  5. И то је одговор? Отворена четири одељења? Па није баш и да није рекао истину.

  6. Има ли у вашем говору још нечег другог одим мржње, негирања. Не, ништа није изграђено. Напишите тако и то прогласите истином. Одрао сам ђонове у шетњама петооктобарским и епилог је да су ме обећавајући експерти највише преварили у друштвеном и пословном животу. Изузимам Зорана Ћинћића који није успео да са њима изађе на крај и платио је главом. Ходао сам, највише верујући њему. Зато, криво седите ал право говорите.

  7. bolnica u zr je poceta da se gradi 1979g tako da niko nema pravo da svojata,istina nije zavrsena dugo tako da niko ne moze da je svojata ! kasnije je kampanjski radjena od izbora do izbora,jos uvek nije u potpunosti zavrsena !

  8. kolko smo jadni kao društvo kad nam je preCednik stalni osvajač nagrade “
    laž godine “ .
    dajte mi ono blato iz Barande da propadnem od muke u njega ! ! !

  9. Krivo sedi,al pravo besedi. Ne izmisljajte,nego radite nesto. Da li je neko bio u Hilandaru od vas koji ovako truckate? Nije,jer je Srbija zaista posle pozara obnovila Hilandar i hvala mu na tome.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.