Za spas Košutnjaka 28.000 potpisa

Ostavite komentar


  1. Ako ovaj zlocin prodje,onda ovaj narod nista nije shvatio I da opozicija ovo zdusno podrzava I da se od nje mogu ocekivati jos gora razaranja I inistavanja zivotne sredine.

  2. Takodje – kada ce biti otvorena vestacka stena za penjanje (koja je zavrsena)? Informacija koju je nemoguce dobiti, a izgradjena je od novca iz budzeta.

  3. e pa baska omaska.tu imam zemlju koja mi vracena.otese mi komunjare.ima da radim i da je prodam ko da vise,moje bre.

    1. Na isnovu pretgodnih lajkova može se zaklučiti da građanima nije donekle jasna potrebna ravnoteža u zelenilu i izgrađenoj urbanoj strukturi. Zbog nedostatka zelenila imamo ovakve toplotne talade koji utiču na zdravlje stanovnika a i posledno zagađenje jer zbog rashlađivanja naših stanova loš lognit pun SO2 i dr.. Troši se u termo elektranama za proizvodnju potrebne el. energije leti a zimi za hlađenje, pa gledajte šta danas udišemo. Svako drvo nam znaći.

  4. Pa da, ne gradimo ništa i onda da svi poumiremo od gladi. Lako je vama što ste nakupovali stanove, moj muž radi u gradjevini za 500 evra mesečno, ne vidjam ga po ceo dan, i sad drhtimo počeli da otpuštaju kod njega u firmi ,da i njega ne otpuste. Ko će da mi hrani onda dvoje dece.

    1. A ko ce da leci hiljade dece i ljudi svih uzrasta kojima su ili ce oboleti disajni organi od nekvalitetnog vazduha? Gospodjo Vasem suprugu, vasoj deci i vama zelim sve najbolje i nadam se da ce negde drugde da se gradi i da ce on imati posla. Ne mora bas na Kosutnjaku da se zida i usput posece 30 ha sume.

  5. Sve zelene povrsine u Srbiji spasiti i novo zelenilo saditi, ja sam za to

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.