Za unapređenje energetske efikasnosti u Šapcu 10 miliona dinara 1Foto: K.V. /Danas

Grad Šabac raspisao je javni konkurs za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije na stambenim objektima na teritoriji grada Šapca.

Za ovaj projekat planirano je 10 miliona dinara, a grad Šabac i Ministarstvo rudarstva i energetike, izdvojili su po pet miliona dinara. Iznos subvencije za građane je 50 odsto, od vrednosti radova.

Mere za koje privredni subjekti, kao direktni korisnici mogu konkurisati, su zamena i ugradnja dotrajale stolarije sa pratećom opremom, zamena i ugradnja kotlova, izolacija zidova, krovna izolacija, nabavka i ugradnja solarnih kolektora, toplotnih pumpi i cevi, kao i radijatora.

Pravo učešća na javnom konkuru imaju privredni subjekti koji su registrovani za navedene delatnosti u APR-u najmanje šest meseci pre podnošenja prijave, da nisu u stečajnom postupku i da se ne nalaze u postupku likvidacije, da imaju ateste za materijale i proizvode.

Sve informacije i prijavni obrasci mogu se preuzeti na zvaničnoj prezentaciji grada Šapca, ili dolaskom u Gradsku upravu. Konkurs traje 15 dana, poslednji dan je 9. juni.

Prijave se obavljaju na pisarnici Gradske uprave ili putem pošte.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari