Zaboravili da stave šine za tramvaj, sledi nova rekonstrukcija Trga republike

Tek što su građani zaboravili na komplikacije i počeli da se privikavaju na novi izgled

Ostavite komentar


  1. E moj Vesiću! Gde si bio, šta si radio? Ili to uop[te nije slu;ajnost. Ovu krajnje bezobraznu aljkavost treba da plate gradjani. U čije džepove ide taj novac?

  2. kad već vraća tramvaj, može i kočije da vrati. a može i onaj ogromni parking što je bio na trgu do sredine osamdesetih.

  3. Ne nisu zaboravili.Ovo se namerno radi,jer sto vise poslova ovakve vrste ,vece su mogucnosti za kradju.Poznato je da se na gradjenju najbezbednije i najvise krade.

  4. Vidi se da pisac mlati praznu slamu neće građani osetiti nikakav trošak, sve je to od kredita i zaduživanja, osetiće tek naši unuci!

  5. A možda je to prva linija metroa za koji unapređeni šešeljoidi već imaju odštampane karte?

    1. Tramvajem i u 22. vek. A smetale su im trole koje su tu prolazile 70 godina.

  6. Zato sto sve rade povrsno i kako ko hoce i kako kome odgovara,recice nemamo para za kanalizaciju za levu stranu Dunava.I ovaj pupinov most kad su pravili napravili su biciklisticku stazu do pola prilaznice a onda ko nezna pravac u njive

  7. Kakav tramvajski saobraćaj ?!
    Od Slavije do Kalemegdana napraviti pešačku zonu po ugledu na Ramblu .

  8. Ja mislim da je najbolje da su sve popločali i da trebaju i reku i svaki tračak zelenila da popločaju! A da, to su već uradili – uništili. Nikad ružniji i tužniji nije bio a ovo je samo dokaz koliko su dobro isplanirali!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.