Zaharova: Bombardovanje SRJ i danas ugrožava zdravlje miliona civila

Ostavite komentar


  1. Ко о чему баба о уштипцима. Ћутали су ко заливени годинама док су се лизали са Западом, а када су се поџапали око Крима, роне крокодилске сузе над Србијом, сврати плавуша и у Гучу, наравно за џ.

    1. Jeс бре „пантићу“ требало је још мало уранијума да баце уместо да се ту нешто буне неки тамо Руси.
      Зс коју ли држсву ви навијсте дс ми је знати. За Србију сигурно не.

      1. Pogledajte odabir komentara redakcije N1 na isti naslov. Sve ce vam biti jasno. Ni jedan nije u kontekstu teksta Zaharove a ipak su objavljeni. Ispada da je uranijum zdrav za jetru i da zivimo u Americi.

  2. a shta guska misli za bombardovanje gruzije,cecnije, degestana,,ukrajine. i 50 godina bombardovanje poljske,magjarske,cehoslovacke,nishta za to se ne cuje.

    1. Evo ja mislim da tebi neko trebao da pomogne da nautsciich gde su shlova Č,Ć,Đ,Ž,Š!!!Neka se nešto piše protiv Rusa(pa makar i budalaštine)!!

  3. A za gospođu još jedan jelek,zbog izvaljivanja gluposti! Zaboravila razlog akcije Allied Force?!

    1. Može za dolar ko amerikanci Smederevo!!Kad smo istopili oružje koje su tražili da bi nas sveli na nivo svojih miljenika hrvata i šiptara!!Koji ste vi mazohisti!!

  4. Kako su komentari glupi. Do juce Rusija bila kao i Srbija na nogama zbog lose vodjene politike Vrhuske, pod Putinom se uzdigla kao Feniks iz pepela i postala za mog zivota ravnopravan takmac Zapadu koji je licemjerno unistavao nacije, vrsio genocid nad Indijancima i crncima i sad ubija Arapsku djecu da ocuva idilicnu sliku svog blagostanja. Kad su trebali Rusi ustati i za koga. Kad sami Srbi ppodijeljeni i u mrznji vecoj no ikada dok su komsije bar u jednom jedinstveni. U pokusaju da dokazu srpsku genocidnost. A mi se gubimo u svadji medjusobnoj pricamo o Evropi koju nam ko mrkvu magarcu nude desetljecima a sto hocete. Da idete u EU uz pomoc Rusije kojoj tako zabijate noz u ledja i nestaje jedina drzava na Balkanu koja nije u NATO paktu servilni podanik trulog Zapada. Cudi me sto nam braca Rusi uopste drze stranu. Okrenimo se Rusiji i Kini. S komsijama mir a ne da s njima postanemo topovsko meso Zapadu za obracun sa Istocnim dzinovima

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.