Zaječar: Tender u vrednosti od milion dinara za opremanje letnjeg bazena 1Foto: Glas Zaječara

JKP „Timok Održavanje“ raspisalo je tender za nabavku opreme za letnji bazen u iznosu od milion dinara za par golova, koševa, odbojkašku mrežu i plutajuće igralište.

Za javnu nabavku dobara – nabavku sportskih elemenata na vodi za gradski bazen planom je predviđeno više od 916.000 bez PDV-a, prenosi portal Glas Zaječara.

„JKP Timok Održavanje svakodnevno nas iznenađuje inovativnošću u trošenju para poreskih obveznika. Poznato je da se obaveze i dugovi javnih preduzeća na kraju servisiraju iz budžeta grada , tako da će sve besmislene projekte od ocvetnjavanja grada do zatvorenog bazena platiti građani Zaječara“.– kažu iz pokreta „Dosta je bilo“ u Zaječaru.

„Cena, prava sitnica za neku dobrostojeću firmu ali sigurno nije za ovaj JKP za koji je i prošlogodišnja sezona na bazenu bila finansijski očajna , i za koji je od letnje sezone još lošija bila sezona za zatvoreni bazena u kome su za u kupače ledenoj vodi „proprana“ 5.000.000,00 dinara gradske subvencije“. kažu iz pokreta „Dosta je bilo“ u Zaječaru.

Nestandarne dimenzije opreme govore u prilog tome da je i ovaj tender već unapred pripremljen za nekog poznatog ponuđača. O kome se radi, videćemo uskoro, pita Dosta je bilo u Zaječaru.

Pomenuto preduzeće objavilo je ranije javni poziv za ovogodišnju nabavku sezonskog rasada i ruža, i predviđeno je da u 2019. za nabavku sezonskog rasada bude izdvojeno do 2.500.000 dinara, dok je za nabavku ruža predviđeno izdvajanje u visini do 100.000 dinara.

Da podsetimo još uvek nismo dobili odgovor od JKP „Timok Održavanja“, koliko je karata prodato na klizalištu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.