Zaječar: Za dekorativnu rasvetu skoro 3,5 miliona dinara

Ostavite komentar


  1. Strani turista, čiji dolazak u Srbiju za vreme predstojećih praznika, i zarada koju će Srbija ostvariti njihovom brojnošću i potrošnjom, je argument koji vlast u Srbiji najčešće koristi protiv onih koji kritikuju ovo megalomansko trošenje novca svih građana , na hajde recimo vizuelna zadovoljstva, da ovaj put ne spominjemo priliku kod ove kupovine, za kriminialne radnje procentualnog tipa. dakle taj predpostavljeni bugarski turista, neupućen u ekonomsku situaciju zemlje i njenih građana , bi mogao pomisliti da dolazi u zemlju blagostanja, ali mi koji smo osuđeni na sve promašaje ove vlasti, trpimo na svojoj koži, od raspada sistema zdravstva, školstva, političkog sistema, bede i siromaštva većine građana. Postavlja se pitanje dali je sve ovo potrebno i dali ima neko pametan u ovoj zemlji da zaustavi ovo neprestano padanje u propast.

  2. pa ako u bg dolazi 100.000 bugara kod njih verovatno dolazi 1.000.000 tako da je opravdano jer je opšte poznato da bugari obožavaju ukrase za novu godinu 🙂

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.