Zakazana sednica Skupštine Zaječara: Na dnevnom redu direktor KP “Vodovod” 1Foto: M.S.

Sednica Skupštine grada Zaječara zakazana je za ponedeljak, 9. maj, a novost je da se posle skoro dve godine odbornici vraćaju u veliku salu Skupštine grada.

Za ovu sednicu pred odbornicima će se naći pretres predloga odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije za izgradnju solarne fotonaponske elektrane u KO Mali Izvor, kao i pretres predloga odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije za izgradnju solarne elektrane „Solarina“ na teritoriji grada Zaječara.

Odbornici će diskutovati i o pretresu predloga godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za tekuću godinu, pretresu predloga odluke o završnom računu budžeta grada Zaječara za prošlu godinu, kao i o pretresu predloga odluke o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine grada Zaječara, prikupljanjem ponuda.

Na dnevnom redu je i pretres predloga rešenja o usvajanju Godišnjeg likvidacionog izveštaja Javnog preduzeća za planiranje, projektovanje, izgradnju i nadzor “Urbanizam i izgradnja“ Zaječar – u likvidaciji za minulu godinu, kao i više tačaka o JKP “Timok održavanje”.

Takođe, na dnevnom redu našao se i pretres predloga rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod „Zaječar, kao i pretres predloga rešenja o davanju saglasnosti Javnom komunalnom preduzeću „Parkiranje, projektovanje i nadzor“ Zaječar u Zaječaru na Cenovnik o korišćenju javnih parkirališta i uklanjanju nepropisno parkiranih vozila na teritoriji grada Zaječara.

Deseta sednica Skupštine grada Zaječara zakazana je za ponedeljak 9. maja. Sednica će biti održana u velikoj sali Skupštine grada, sa početkom u 10 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari