Zaključen ugovor za helikoptere

Ostavite komentar


  1. Odlična vest ! RV i PVO vraća stari sjaj. Uz Gazele koje odlično poznjamo a neke i modernizujemo (sistem PAUK ) sa 9 vrhunskih Erbas H-145 helikoptera , kasnije dolaskom još 4 MI – 17 V5 uz postojeća 2 nova dobijamo moderno vazdzhoplovstvo 21 veka. O PVO sistetima kao i radarima takođe se brinulo.Otom potom.

  2. Cvrsto je reseno da se flota obnovi, podrzavam svaku kupovinu novih aparata za VS i MUP!

  3. "… podrzavam svaku kupovinu novih aparata za VS i MUP!" Naravno, kad ne plaćate iz svog džepa, zar ne? Je li Vam palo na pamet možda, koliko bi WC-a u osnovnim školama u Srbiji moglo da bude opravljeno po ceni ova 4 zrakomlata? Jesu li "čelična krila naše armije" toliko važnija od toga da nam deca ne gacaju po mokraći?!

  4. Da treba-treba ali za 9 komada po 8miliona Eur + delovi + tehnologija = 100 miliona Eura minimum. Mogli su uzeti skoro duplo za manje pare 20 komada Bell 407 i da još ostane da se napravi nov Moma Stanojlović, obuka osoblja i delovi za 20 godina eksploatacije. Ali veliki vodja se udvara EU našim parama. Pa šta košta da platiMO

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.