„Kad iz Brisela povise ton, izmene Zakona o državljanstvu će biti stavljene ad acta“: Analitičari o zabrinutosti Evropske komisije i Rusima sa srpskim pasošima

Ostavite komentar


  1. Cilj je da Rusi budu najbrojnija nacionalna manjina u Srbiji a onda sleduje i zaštita od strane Rusije. Što se tiče EU, niti oni imaju nameru da nas prime u članstvo niti mi imamo nameru da uđemo u tu neprijateljsku organizaciju. Dok nam daju lovu dobro je. Kad prestanu odosmo mi u BRIKS.

  2. @Goran…a zasto se Vi Gorane lepo ne spakujete i odete u EU, a ostavite nas ovde na miru?
    Zaboravili ste da su ga oni (EU), ovde i postavili. I nemojte da mi govorite da sam bot, jer to nisam. Niti sam, niti cu ikad glasati za Vucica, ali svakako nikad necu glasati ni za autosoviniste kakav ste Vi. Cuj, kaznjavanje (svog) naroda? Kakve su to Goebbels metode?

  3. @Lola
    Ajde objasni ti nama ovde kako „su ga oni ovde postavili“
    Oni ga podrzavaju ali smo ga mi izabrali, ovako ili onako

  4. @Dragan e plitki Dragane , tamo nas vec cekaju sa dzakovima para na izvolte u tom vasem briksu ? Jel doslo vreme da konacno ucenimo Evropu 🙂

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.