Žalbe protiv odgovornih za doktorat Siniše Malog

Više desetina univerzitetskih profesora podnelo nadležnim organima Univerziteta u Beogradu pritužbe na neakademsko ponašanje

Ostavite komentar


    1. Iskreno se nadam da je počelo i da se neće okončati za jedno deset godina

  1. Bravo Dusane, Vesna, Ognjene, Biljana… i svi ostali koji sluzite na cast moralnoj i etickoj akademskoj zajednici. Sram da je one „akademce“ koji su cutali na ocigledan plagijat i zavukli se u „misije rupe“ praveci se da ne vide ocigledno. Zemlja nam je na moralnom dnu, od neceg se mora poceti.

    1. Prihvatam vas komentar uz pozdrav.“Da.. Poštenje..je prvo..“
      Ali …sve dok sedi najveći lopov na vrhu ove države …lopovluci se neće kažnjavati …već negovati i dalje..

    2. Kada bi se objektivno gledalo na BU onda ovo „Bravo Dusane, Vesna, Ognjene, Biljana…“ nije baš cela, bitna istina.

      Gde je ova družina da potegne dobro znanu istinu da je na BU krš i lom slučajeva doktoriranja sa ozbiljno UPITNIM realnim naučnim doprinosom koji se očekuje od doktorata. To ova grupa „hrabrih“ profesora, a i niko drugi, ne pomenu. Neće ni pomenuti. Čuvaju se i štite sitne lične interese. Jadno je to. I to je deo naše realnosti na koju besomučno sipaju negativne ocene, a sebe ne vide u tome.
      Neće, nažalost, BU doživeti čistilište.

  2. FON-u nije mesto na Beogradskom univerzitetu (a nikada nije ni bilo). Neka se odvoje pa neka štancuju diplome i doktorate. Neće biti ni prvi ni poslednji.

    1. O čemu Vi…izgleda da ste promašili. ..kabinet …
      Ili ste se samoinicijativno proglasili braniocem S.Malog??

  3. I eto – dokazani lopov ( plagijator ) je i dalje ministar u vladi. Toliko o odnosu vladajuće sekte prema istini i poštenju. Kada ovako na očigled svih izvrši krađu, šta li tek on i njegov šef kradu a da mi ne vidimo???!!! Puno toga se i vidi, ali sektaši nemaju morala pa nas kažu da nije!! Pa srećno nam bilo!!!!!!!???

  4. Prvo je trebao malo bolje matematiku da nauči i vidi prvo po kom principu će seliti onih sto evra. A ne da neki ljudi čekaju skoro mesec dana a neki dobili odma…tipa prijavio se danas a dobio za dva dana,a neki se prijavili u prvim satima a još nisu dobili,nigde logike!

  5. Svi vi „doktori“ ste „prepisivačka škola“ Samo je bitno da stavite znak navoda i tada je sve u redu. Da nije tako ova zemlja bi „procvetala od tolikih „doktora nauka“ i njihovih naučnih doprinosa ovom društvu.

  6. Ja i jih zamolio, da prijave i onog Slovenca, koji je ucestvovao u toj komisiji. U tom sramnom cinu prikrivanja plagiranja.

  7. Hajde da sa svih ovih komentara koji stoje predjemo na konkretno. To sto je uradio Mali predstavlja krivicno delo. Protiv njega se mora pokrenuti krivicni postupak, morajumu se oduzeti sve titule i mora dati otkaz na sve funkcije ako smo demokratsko drustvo. Ako se ovo ne uradi molim da se gradjanima predoci da zakon ne vazi za sve. Nemojte ovako. Meni nije vazno da li je Mali ili neka druga osoba, meni je vazno da se zakon primenjuje i da se primenjuje na sve ljude podjednako.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.